miercuri, 16 decembrie 2009

Cu drag, despre copii

Adulţii graşi mai sunt cum mai sunt, însă copiii graşi sunt horror. Nimic nu mă sperie mai tare, poate doar fluturii şi şobolanii.

Copiii graşi sunt nişte accesorii manelistice la mâinile părinţilor, nişte podoabe supradimensionate care fac un zgomot îngrozitor. Numai că ele, podoabele, nu-s din aur, ele-s dintr-un material buretos de culoare roz si absorb tot ce ating: de la ţâţă la hamburger.

Copiii graşi şi ochelarişti sunt horror la puterea 1000. În afară de caracteristicile celor de mai sus, ei sunt, de obicei, într-o eternă perioadă "de ce". Ei întreabă mereu pe oricine orice şi oriunde cu maximum de decibeli de care sunt capabili. Când nu fac asta, cântă sau spun poezii, păstrând decibelii.

Copiii graşi şi ochelarişti şi ştirbi sunt horror la puterea infinit. Ei fac toate cele de mai sus dar cu mult scuipat.

Mai există o categorie: copiii TĂI graşi şi ochelarişti şi ştirbi. În cazul ăsta, dumnezeu să te-ajute în sensul că mai bine ţi-ar lua puterea de-a face copii!

10 comentarii:

 1. Multumesc ca m-ai facut sa rad.It's been a while :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine că n-am gene de grași în familie! :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Zoşcenko, tu esti de peste Prut? sa dau click pe blogul tau sau imi iau vreun virus?

  RăspundețiȘtergere
 4. Pe mine ma infioara mai mult femeile grase. Barbatii si copii grasi sunt cat de cat ok, dar femeile grase sunt super scarboase. N-ai loc de ele pe strada, in mijloacele de transport. Si parca se ingrasa diform. Mi-e sila de ele.
  P'aia cu fluturii n-am inteles-o. Cum sa nu-ti placa fluturii ?

  RăspundețiȘtergere
 5. nu numai ca nu-mi plac, ma inspaimanta!! nu pot supravietui c-un fluture-n camera. daca nu e cineva care sa-l faca sa dispara, pt mine raman 2 optiuni: fug (da' fug fara sa ma intereseze ce las in urma) sau ma sinucid (daca prima varianta pica). nu-i suport sub nicio forma, sub nicio culoare, sub nicio dimensiune!

  RăspundețiȘtergere
 6. Misery is a butterfly, dupa cum spuneau si cei de la Blonde Redhead.

  RăspundețiȘtergere
 7. n-au inteles nimic astia de la Blonde Redhead. trebuia "butterfly is a misery"!

  RăspundețiȘtergere
 8. Ştii ce mă enervează pe mine MAI MULT decât copii graşi? Copii graşi îmbrăcaţi fashion cu pampon în frunte şi unghii curcubeice.
  Şi mai e o chestie, toţi părinţii copiilor graşi îi îmbarcă SCURT ca fie la vedere bulanele. De ce, Doamne, de ce ?!

  RăspundețiȘtergere