marți, 5 ianuarie 2010

Cinteza zilei4 ianuarie 2010. Antena 3. Cea mai jalnică emisiune pe pupat în cur, Sinteza zilei.

La flipchart (tot Dan Diaconescu v-a învăţat şi asta) se află nevasta lui Mircea Badea, Mihai Gâdea. Pe scaune avem o fătucă blondă, un individ cu faţă de tocilar de şcoală generală, pe care n-am reţinut cum îi cheamă. De asemenea, îl avem pe Valentin Stan, care arată şi se comportă de parcă ar fi tras pe nas vreo 3-4 linii de zebră, şi pe tonomatul de pe 2, Victor Ciutacu.

Ciutacu către Gâdea:

“Scrie cu litere de tipar să înteleagă şi electoratul domnului Băsescu!”

Păi bă ţăran prost, adolescent întârziat, ochelarist nefutut, homosexual castrat ce eşti, jumate din ţara asta l-a votat pe Băsescu, puberule media!!! Nu voiai să scrie cu căcat de motan sa fie pe gustul vostru?

15 comentarii:

 1. Băi frate, câtă gălăgie electorală :))

  RăspundețiȘtergere
 2. tre sa faca si ei ceva cand nu se transmite retrospectiva meteo 2009.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu mai vă otrăviţi cu televiziunea română. Poate le scade rating-ul şi încep să schimbe ceva.

  RăspundețiȘtergere
 4. Esti nebun prietene? "Jumatate din tara asta", bai vericule voi nu vedeti ca suferiti de grandomanie cu marinarul vostru stramb in frunte, pentru tine 5 milioane si ceva de votanti inseamna jumate din tara asta. Prietene in conditiile in care decat 50% din populatie a votat, iar din astia decat putin peste jumate "a votat" Basexcu cred ca stai cam prost cu matematica. Nu ma intelege gresit nu am preferinte politice, am urlat-o de sute de ori si la mine pe blog, dar la faza cu votantii lu` Basescu cred ca "tonomatele" mai au si dreptate.

  RăspundețiȘtergere
 5. baiatu, ma refeream la cei cu drept de vot. nu la astia ca tine care, slava domnului, n-au inca buletin.

  RăspundețiȘtergere
 6. :D Daca te face sa te simti mai bine ideea ca nu as avea drept de vot, continua sa ti-o spui. Realitatea este insa aceeasi, si anume la vot nu s-a prezentat 56,99%% din populatia Romanici, adica s-au prezentat la urne putin peste jumatate din cei 18.293.277 alegatori inscrisi pe listele electorale. Ai inteles acum "baiatu" ca pe pretiosul vostru lider maximo l-a votat decat jumate din jumatatea care s-a prezentat la vot, sau matematica e inca prea grea de perceput?

  RăspundețiȘtergere
 7. baiatu, sfantu lumii, prezenta asta la vot e una din cele mai bune pe care le-a avut romania. ce naiba ma tot iei cu prezenta la vot, era clar ca vorbesc de jumate din aia care au fost la vot. tre sa-ti sudezi lobii la loc.

  RăspundețiȘtergere
 8. nu era jumatatea din cei fara drept de vot?
  stai ca am inteles. jumate din jumatatea celor cu sau fara drept de vot care s-au prezentat ..sau nu la urne si l-au votat pe Vadim sau Becali.

  RăspundețiȘtergere
 9. jumatate din jumatate din basescu ar trebui sa conduca tara atunci!

  lasati-l pe SF.S, ca s-a ofensat de mult cand a zis basescu ceva de gaozari.

  RăspundețiȘtergere
 10. Normal prietene ca m-am ofensat cand Basexcu "a zis ceva de gaozari"! Adica ce daca esti homosexual, acu inseamna ca nu ai si tu voie "sa traiesti bine" si sa-l votezi?

  Atata timp cat va laudati cu comportamentu asta anti-social al pretiosului vostru, nu stiu daca ma mai surprinde ceva la voi, culmea e ca pe voi inca va mai surprinde.

  RăspundețiȘtergere
 11. haha, gaozarule, sfantu gaozar =)) sfantu cursexu!

  RăspundețiȘtergere
 12. In fine, daca asta ai inteles tu din ce am spus eu nu stiu de ce dracu mai imi bat capul. Cum ti-am zis si mai inainte daca spunandu-ti lucrurile astea despre mine o sa ai o parere mai buna despre persoana ta, atunci fac eu un sacrificiu. In rest sa-i dam dreptate lu` Ciutacu cand spunea "scrie cu litere de tipar sa inteleaga si electoratu lu` Basescu", pentru ca prietene ai dat o mare masura electoratului respectiv.

  RăspundețiȘtergere
 13. ce masura i-am dat? ah, tu esti agramatu ala accelerat, mi-aduc aminte de tine.

  si acuma sa-ti explic in pilde, ca isus. ziceam ca mama ta a votat cu basescu. gata pilda.

  RăspundețiȘtergere
 14. daca e vorba de pilde aci,sa stii ca basescu i-a saturat pe cei saraci cu galeti,faina,zahar si ulei. noi zicem ca si-a cumparat voturile :)

  RăspundețiȘtergere
 15. da, iar oamenii rosii umblau din usa-n usa cu pachete. acelasi gen de pachete, numai culoarea diferea.

  RăspundețiȘtergere