joi, 11 martie 2010

Holly Cucu


Ziarul Libertatea nu şi-a justificat niciodată numele mai bine ca acum. Povestea vasluianului - care s-a eliberat de cele lumeşti (penis şi accesorii) şi s-a transformat în înger - îşi găseşte, providenţial, locul în paginile publicaţiei.

Unii spun că românul, inventiv, a născocit o metodă să se simtă ca-n Rai încă din timpul vieţii, fără a face prea mari sacrificii. Pentru că, aşa cum oamenii se deosebesc de animale prin mersul biped şi graiul articulat, tot aşa se deosebesc şi de îngeri prin sex. Şi dacă transsexualii şi micul Tupik al lui Tournier au intuit o parte din acest adevăr, Nicolae Comărgean a avut revelaţia lui pe de-a-ntregul.

Însă noi, creştinii adevăraţi, nu credem în aşa ceva, nici în Matrice, nici în coincidenţe, nici în ironie. Noi credem în voinţa divină. De aceea, nu suntem surprinşi să aflăm, aşa cum ne dezvăluie Libertatea, că toţi îl ştiau pe vasluian cu numele de Cucu. Oare Dumnezeu şi-a întors faţa către noi, românii? Oare ne arată El că are un plan mare pentru noi? A ales El ţara noastră să-i fie pepinieră de îngeri? Eu cred ca da! Prin dr. Ciomu ne-a transmis un semnal pe care n-am vrut să-l înţelegem. Acum, prin Cucu, ne spune acelaşi lucru, mai puţin subtil...

Şi nu!, Dumnezeu nu e misogin! Aşa că femei, şi voi puteţi fi îngeri! Atenţie, cele cu porecle pe hi5, facebook etc de Pussy, (Sweet)Angel sau cele care răspund la numele de Păsărică... urmaţi-vă destinul!
Pentru aripi, puteţi încerca în orice bar combinaţiile cu Red Bull.

11 comentarii:

 1. io, cand o sa ma faca inger, o sa depun o cerere sa fiu lasat intreg. aburesc io ceva acolo. ca o folosesc drept carma la zbor. sau mai arborez un steag cu " muie iadu" cand zbor pe spate. vad io.
  P.S. v-am votat. unde-s berile?

  RăspundețiȘtergere
 2. multumim:) berile te anunt io, ca amu nu-s in bani:D

  RăspundețiȘtergere
 3. :)) S-ar putea ca planul Shefului sa fie asta: Romanii sa devina un popor de penisless. Si-asa prea ne bagam pula..

  ah, am uitat sa zic: si io am votat, da io nu vreau bere, io vreau pantofi :))

  RăspundețiȘtergere
 4. de ce ai vrea sa fii înger în primul rând? să stai ca gheiu pe norişor şi să cânţi la harpă? nu mai bine în iad cu toată lumea bună?

  RăspundețiȘtergere
 5. @blomamaind, pentru pantofi, tratezi cu milf =))

  RăspundețiȘtergere
 6. as fi tare curioasa sa cunosc si eu o femeie care sa ii dea cadou altei femei o pereche de pantofi :))))))
  cred ca ar fi pentru prima data in istorie. poate daca i-ar fi cu 4 numere mai mici sau mai mari, altfel nu se explica :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce n'ar face unii sa fie femei si sa zboare. Mwell, n'o sa ma laud.
  Am votat si eu.

  RăspundețiȘtergere
 8. Dacă vreau să devin înger.. ies afară în ger.. mai avem şi toate condiţiile zilele ăstea..

  RăspundețiȘtergere
 9. bai, da ati citit ultimul comentariu din artcolul din libertatea? genial!
  Vasile Răducău, 54 de ani: “Eu sunt consilier local şi ştiu că primăria l-a ajutat să-şi pună lumină în casă. Minte nu putem să-i dăm.

  RăspundețiȘtergere
 10. Parc-a fost mai amuzant comentariul precedent:
  “Acuma ce-o să facă el? Pe unde o să facă pipi?”
  Oricum, păcat că n-a avut vreun webcam la îndemână. Ajungea pe Efukt ca 1guy0cock.

  RăspundețiȘtergere
 11. pai da, ma, de-aia ma oftic io. ca oamenii astia care au ceva de zis in viata, care iau atitudine n-au bani de-un telefon cu camera! cine-o sa mai creada peste 100 de ani ca totul a inceput in Romania, daca nu-s dovezi? nici dracu, daca pot sa zic asa.

  RăspundețiȘtergere