duminică, 21 martie 2010

Totuşi iubirea...


Există Dumnezeu? Există Iubire? Dacă în ceea ce priveşte prima întrebare, majoritatea oamenilor au o părere clară, în privinţa iubirii treburile sunt mai încurcate. Este iubirea mai mult decât o pasiune trecătoare, mai mult decât dragoste carnală eşuată în obişnuinţă, lene şi confort simbiotic?


În perioada hippy părea că, pentru prima dată, această întrebare şi-a găsit un răspuns la nivel planetar. Hipioţii, însă, identificau iubirea cu lenea, orgiile şi narcoza, printr-un hedonism prost aplicat. Curând, această concepţie a fost pedepsită social în numele igienei şi economiei de piaţă, aceşti atârnători reintrând repede în categoria paraziţilor sociali, unde le era locul de altfel. Raportându-ne la prima întrebare, se pare că primul hipiot a fost însuşi Isus, despre ale cărui apucături sexuale nu s-a ştiut mare lucru până la The Last Temptation of Christ (1988).


S-ar putea filosofa inutil pe mii de pagini despre iubire fără a se ajunge la nici un rezultat. Eu însă voi oferi o cheie de verificare pentru acest sentiment suav şi inefabil, despre care e greu să spui cu certitudine că există.


Astfel, când vă gândiţi la o fată, când aveţi în minte doar chipul ei, numele ei, hainele ei, vocea ei, mâinile ei şi alte alea ale ei, faceţi-vă imediat o labă. Nu e cazul să staţi pe gânduri. Dacă, în timp ce v-o frecaţi, aţi şi uitat de ea şi vă gândiţi la alta, e clar, nu există suspiciuni de iubire. Dacă v-o frecaţi cu gândul la ea, e mai complicat un pic. După ce-aţi terminat de frecat şi v-aţi liniştit, analizaţi-vă. Tot atât de intens vă gândiţi la ea? Dacă da, aşteptaţi să vă încărcaţi cele două baterii şi mai daţi o şansă masturbării. Dacă intensitatea e tot aceeaşi, e posibil să existe un anumit sentiment de iubire. Dacă însă intensitatea scade de la o labă la alta, cam ca-n legea lui Gossen, atunci e clar, nu aveţi nevoie de fata respectivă, aveţi nevoie doar de-o pizdă, orice pizdă care vă scoală pula.


Am abordat această metodă prin prisma bărbaţilor. Cred însă că e valabilă şi pentru femei, deşi în cazul acestora intră în ecuaţie şi alte bazaconii de genul căsătoriei, florilor, bijuteriilor, pantofilor ş.a.m.d., care ar putea distorsiona rezultatul final.


Consider, de asemenea, că această metodă nu poate fi aplicată de cei care, de obicei, se masturbează cu gândul la mămicile lor sau alte rude apropiate de sex feminin, întrucât s-ar crea o anumită confuzie între iubire şi căldura casei părinteşti.


Să fiţi iubiţi!


10 comentarii:

 1. Ce se intampla atunci cand intensitatea creste?

  RăspundețiȘtergere
 2. inseamna c-o sa ajungi sigur in rai.

  RăspundețiȘtergere
 3. ma sa mor de laba facand probe

  RăspundețiȘtergere
 4. eu am sarit peste casatorie, flori si bijuterii, pantofi nu port asa ca i am luat la rand. au fost mai multi. a fost bine.

  RăspundețiȘtergere
 5. io cand ma masturbez ma gandesc tot la mine.
  plm.

  RăspundețiȘtergere
 6. da esti disperata tare sau ce plt?

  RăspundețiȘtergere
 7. am crezut ca postarea asta a scris-o milf. ca e tare bine scrisa. da, si femeile se masturbeaza( nu neaparat cum va ganditi voi care n-aveti imaginatie) si tot la fel se prefac ca sunt indragostite o ( singura) data.fantezii. deci e la fel.

  RăspundețiȘtergere
 8. petrov scrie mai bine ca mine in general, iar io critic mai bine ca el =))

  RăspundețiȘtergere