vineri, 21 mai 2010

Ce pinguinu' meu!


Citind un post la Animal00, am realizat brusc fenomenul. (Animale, ai grijă!). Pinguinii sunt noii masoni. Cumva, între "deci" şi "gen" ne-au invadat ţara. Cum dracu au ajuns la noi nu ştiu. Cert e că România e sub asediul pinguinilor. Nu cred că mai scăpăm.

Treptat, s-au insinuat tot mai adânc în viaţa noastră. Desene animate cu pinguini, bloguri cu favicon pinguin, decoraţii la cocktail-uri în formă de pinguin, tineri reuniţi în grupuri ca "Pinguinii munţomani", "Pinguinii salvează Delta" sau "Pinguinii sanitari", până şi swingerii îi folosesc ca nume de cod "Pingu şi Pinguiniţa" la DD în direct.

Cândva, când un Hitler va deporta milioane de pinguini din pluş în vagoane insalubre, când CD-urile cu Dansul Pinguinului vor fi arse în plină zi în centrul oraşului, când iubiţii se vor alinta imprudenţi în şoaptă "pinguinul meu mic" şi vor fi daţi în gât de vecini, atunci vor şti că Nietzsche-le la faza asta am fost eu.

8 comentarii:

 1. Cand zanul de la Banca Transilvania le va spune "Ping! Ati uitat sa va platiti rata la credite" tot de Nietzsche vor injura.

  RăspundețiȘtergere
 2. Milf... foarte revoltata ...
  Daca continua "norul de cenusa vulcanica" sa ne futa vara, poti sa te apuci de o ferma de "masoni", poate sub forma de lagar... nimeni nu se supara.

  RăspundețiȘtergere
 3. pentru ca bre milfo. Pamantul e al pinguinilor

  RăspundețiȘtergere
 4. da, ma, nu mai pune si tu sare pe rana, ca-s io si-asa destul de speriata =))

  RăspundețiȘtergere
 5. Vine vara MilFo. Fara pinguini se duce tara de rapa ca daca n-ar fi pinguinii s-o răcorească ar fierbe berea-n halbe.

  PS: majoritatea pinguinilor pot fi dezumflați cu o scobitoare bine plasata :D .

  RăspundețiȘtergere
 6. bai, terminati! unde-s clasicii bursuci, unde-s scumpele buburuze??? unde-i vechiul iuby? incetati cu pinguinii!! bine, si cu berea.

  RăspundețiȘtergere
 7. E voie sa-i plimbam in lesa? In loc de caini lup zic.

  RăspundețiȘtergere
 8. bai, treaba voastra, daca vreti sa va faceti de ras...

  RăspundețiȘtergere