sâmbătă, 22 mai 2010

J. Cash tace. Porcul ia cuvântul


Mergeam ca Bator pe trotuar spre staţia de autobuz. Când fluierând, când fredonând Sunday Morning Coming Down într-o stare de reverie ciudată, o melancolie senină, chiar plăcută (melancolie, dulce melodie...), mângâiat de ploaie, de aerul răcoros al dimineţii, netrezit bine la căcatul cotidian.

Ajuns la partea cu “But I lit my first and watched a small kid/Playin' with a can that he was kicking” e foarte posibil să fi schiţat chiar un zâmbet în timp ce cântam. Brusc din spatele meu s-a auzit grohăit, un râgâit oribil, pe care mi l-am imaginat cu miros de cârnaţi foarte bine condimentaţi. M-am întors imediat plin de ură ca să văd un moş c-un palton spălăcit gri, cu servietă de piele maro, pălarie şi evident umbrelă - să nu răcească cumva, mânca-mi-ar pula de pensionar borât. I-am transmis vizual un “Futu-ţi morţii mă-tii!” şi oral un “Să-ţi fie de bine!”.

M-am urcat în autobuz.

11 comentarii:

 1. Petroave sa inteleg ca tu esti autorul acestei..logorei? Oricum, Cash e sefu' lor

  RăspundețiȘtergere
 2. Petroave sa inteleg ca tu esti autorul..
  Milf schimba-ti parola contului:D

  RăspundețiȘtergere
 3. lasa, bre. mai ne jucam si noi :D oricum, Petrov c'est moi

  RăspundețiȘtergere
 4. cel mai naspa sunet pe care l-am auzit vreodata il scotea un pensionar in troleu. nu respira ci imi gajaia mie in urechi foarte ritmat si probabil urat mirositor.
  jos pensionarii!

  RăspundețiȘtergere
 5. In mod normal ar fi trebuit sa-ti fie mila; asta a facut Iliescu din ei (cand era comunache)... partea proasta ca asta fac si acum din noi - pentru ca ei pot... deci, ca sa indrept o eroare - Ion Iliescu sa-mi sugi pula si mucii

  RăspundețiȘtergere
 6. geronto gay porn! kaos, te intreci pe tine insuti =))

  RăspundețiȘtergere
 7. MILF : Ce nu fac eu pentru poporul meu... :)

  RăspundețiȘtergere
 8. io-s autorul da, numa ca n-am avut net si mi-a postat milf, adica eu=))

  RăspundețiȘtergere
 9. ce sa spun, unde era sensibilu'... mai sus vorbesti cu pla, si aici te jeneaza fin un ragait.

  RăspundețiȘtergere
 10. O ard şi eu studenţeşte prin Cluj de câteva luni şi am întâlnit o creatură stranie, baba râgâitoare

  Baba face inginerie socială sau ceva...e baba tipică, asta până când ajunge în dreptul tău...atunci îşi întoarce animalic scăfârlia înspre tine, bagă o privire diabolica şi râgâie.Au mai întâlnit-o vreo 5-6 colegi de facultă.

  Vă întreb pe voi, băştinaşilor, dacă aţi întâlnit-o pe baba naturalistă, această Zoe Petre a eructaţiei care o arde pe Memorandumului şi prin zona centrală în genere ?

  Eu mi-am propus să o urmăresc cu un reportofon şi să îi iau pe bune un interviu şi vreau ca voi MILF şi Petrov să propuneţi întrebările pe care o să i le adresez.

  RăspundețiȘtergere
 11. domnule, n-o stiu pe baba asta. o sa urmaresc atent.

  pentru intrebari contacteaza-ne pe mail. milf.petrov@gmail.com.

  RăspundețiȘtergere