miercuri, 12 mai 2010

Clitoricid

Pornind de la o discuţie cu Cemah pe marginea www.clitoraid.org, un site care a creat ceva controverse în unele medii academice, am zis că trebuie să ne implicăm şi noi proactiv.

După celebrele monoloage ale vaginului, de ce n-am întregi, şi la nivel artistic, aparatul genital femeiesc cu un jurnal al clitorisului?


Jurnalul clitorisului

Dragă Mjurny,

Azi m-am trezit devreme. Sunt revoltat! Urlu! Dar nimeni nu mă aude. E atât de întuneric în jurul meu... Mă zbat ca un apucat degeaba. Şi nu mai am nici o speranţă. Andreea Marin nu mai vine azi în satul nostru.

Aşteptarea mă înnebuneşte. Mblanche a hotărât, în sfârşit, să strângă găinaţul ăla de pe jos pentru micul dejun şi am reuşit să mă uit, aşa, de sub cur, la ce mi se pregăteşte. O să fie măcel. Cineva a furat căcatul ăla de ascuţit cuţitu.

De-aş putea să mă sinucid, să mă stric cumva, să mă infectez şi să cad. Nu vreau să le dau satisfacţia să mă taie ei. Dar nu pot!

Dacă aş fi ajuns în Rai, m-aş fi căsătorit cu un prepuţ de evreu. Dar ei or să mă pună în gheaţă şi-o să fiu traficat în America, unde mă vor coase la o altă africană. Eu o vreau pe Mblanche a mea! Sau, măcar, vreau să emigrez de-adevăratelea!

Am transpirat, cred că o să leşin… Ah, ceva rece, ce bine!

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Scriu aici cu litere de sânge: acum sunt un org… un organ… un orfan, adoptaţi-mă!

Un comentariu: