joi, 13 mai 2010

Rezultatele testului psihologic
Nu vă lăsaţi influenţaţi de aparentul echilibru. Ceea ce ne dezvăluie subiectul este, de fapt, un accentuat fixism şi un egoism peste limita normală (a se observa încadrarea într-o formă fixă - grătarul). Studii recente au demonstrat că indivizii egoişti mănâncă mai mult, de unde şi reprezentarea sub formă de hrană a oii în acest caz. Se observă, de asemenea, tendinţa de a nu trata problemele frontal, direct, ci de a le transforma şi diviza, astfel încât ele să poată fi "pasate" către şi împărţite cu ceilalţi. Subiectul recurge astfel la un transfer al responsabilităţii (micii) către persoanele din jur. Tendinţa de simplificare a vieţii (linii şi forme geometrice simple în desen), precum şi cea de eludare a problemelor (preparat în loc de oaie) descriu un individ leneş. Prin sugerarea ritualului de preparare a micilor, care necesită o activitate repetitivă de întoarcere a lor când pe o parte, când pe cealaltă, subiectul se descrie ca fiind tributar tabieturilor, precum şi activităţilor care implică repetitivitate, din desfăşurarea cărora obţine satisfacţie (ciclism, blogging). Cromatica aleasă desemnează latura aproape malefică (665) a subiectului nostru, iar forma desenului - latura sa rudimentară (Gigel). În fine, prin sugerarea gustului şi a mirosului, subiectul dovedeşte o înclinaţie pentru plăcerile care exced limitele normalului, deci pentru viciu. Nu ar fi exclus ca subiectul să fie beţiv.

OstapOpţiunea subiectului pentru o oaie artificială dezvăluie un individ introvertit, timid, care are tendinţa de a afişa o mască în relaţiile cu semenii. Desenul este structurat în 2 părţi, una care defineşte adevărata personalitate a subiectului (partea superioară în desen) şi una care defineşte relaţia sa cu lumea (partea inferioară în desen). Avem de-a face, aşadar, cu un subiect predispus la psihoze, depresii şi pierderi temporare ala sinelui, care însă dă impresia că ar putea fi capabil să echilibreze persoana cu personna. Utilizarea non-culorilor pentru oaie indică o problemă emoţională, iar imaginea ludică a oii indică un comportament dezorganizat, tendinţa către indisciplină, neacceptarea autorităţii. Alegerea unui program tehnic dificil pentru a construi un desen simplu întăreşte ideea de dihotomie de care aminteam, demonstrând faptul că subiectul este un om al extremelor. Impresia de infantilism este una falsă, instabilitatea fiind adevărata latură a personalităţii subiectului. De asemenea, golul din zona inimii în desen dezvăluie serioase probleme afective, mascate de un comportament complex (a se observa multitudinea formelor geometrice) şi refulate printr-un mod de viaţă haotic (a se remarca forma neregulată a corpului oii). Partea superioară a desenului arată o predispoziţie spre manierism. Şi în acest caz, este foarte probabil ca subiectul să aibă o serioasă problemă cu alcoolul.


VladIată un caz clasic de depresie şi lipsă de încredere în sine. Această stare a subiectului nu este, aşa cum s-ar putea crede, un rezultat al conjuncturii de moment, ci, dimpotrivă, subiectul va declanşa, prin comportamentul său submisiv, conjuncturi nefavorabile. Complexitatea oii versus reprezentarea rudimentară a umanului în desen indică incapacitatea subiectului de a se adapta, acesta făcând eforturi mari de a se poziţiona în societate. Culoarea aleasă în desen evidenţiază viziunea pesimistă asupra vieţii, iar punctele albe aşezate arbitrar, dar concentrate pe o porţiune extrem de mică în partea superioară desemnează modalitatea prin care subiectul încearcă să-şi refuleze frustrările (cel mai probabil, acesta apelează la substituţi de genul tatuajelor sau piercingurilor).

12 comentarii:

 1. ma. pa cine faci tu betiv, fara sa dai o bere?

  RăspundețiȘtergere
 2. io eram schizofrenic. acum suntem mai bine.
  iti dai seama ca petrov tre sa ne dea beri la toti.

  RăspundețiȘtergere
 3. ostap, am auzit ca acum un an cand ai vrut sa dai la buci, cand te-ai apropiat de pizda te-ai umplut de muci!

  RăspundețiȘtergere
 4. cemah, io m-am intalnit cu prietenii tai din copilarie si mi-au zis cum erai. erai un copil rau. iti bagai pietricele in cur sa-i ranesti la pula.

  RăspundețiȘtergere
 5. =)) ce hazliu esti ostap. ma-ta nu ma face sa rad.

  RăspundețiȘtergere
 6. normal ca nu te face sa razi. mama da medicamente compensate pentru oamenii cu boli grave. frumosule!

  RăspundețiȘtergere
 7. ostap, mi-a zis petrov ca erai in club cu noi in fire, acu 2 sambete. nu stiam ce ma suge de pula mistic. ai avut noroc ca nu te-ai aratat ca te flegmam pe ochi.

  RăspundețiȘtergere
 8. da ma, eram prin zona. n-am stat prea mult ca mirosea a moldovean. si nu ma puteai flegma fiindca in liceu mi se zicea "sagata".

  RăspundețiȘtergere
 9. bai, sincer sa-ti zic, era o tipa acolo care-mi tot punea mana pe pula. si tu esti nebun ca vii cu maica-ta in fire.

  RăspundețiȘtergere
 10. nu era mama ba.era tata.si nici aia nu e pula.

  RăspundețiȘtergere