sâmbătă, 1 mai 2010

Teddy M.D.

Ca toţi bărbaţii în uniformă, medicii doctori sanitari sunt sexy. Îmi plac şi cei cu halate albe, şi cei cu halate bleu, şi cei cu halate verzi. Cu stetoscop şi fără. Cu verighetă şi fără. Celebri sau nu. Bogaţi sau nu încă. De gardă. La urgenţe sau pe secţie. Viaţa e mai dramatică alături de ei. Mai ales dacă au baston. Dar chiar şi dacă n-au. Dacă au, de exemplu, burtă, tot dramatică rămâne viaţa. Şi complicată. O nebunie. Şi când se uită profesionist la tine, sunt mai sexy decât orice Yul Brinner. O reţetă poate fi uneori mai kinky decât un certificat de căsătorie. Şi la fel de greu de procurat. Şi putem continua.

Pentru cititoarele noastre care-şi muşcă buzele de dorinţă în aceste momente (sau măcar pentru mine), dar şi pentru cititorii care vor să fie pe placul femeilor şi nu ştiu cum, iată un adevărat exemplu de medic doctor sanitar:

4 comentarii:

  1. medicii pe care ii stiu eu sunt mereu soiosi la gura, au mainile murdare si sunt nespalati... in schimb stiu niste "doctorite" atat de misto incat nicio curva nu e atat de scumpa ca s-o preferi... nu e tagma unde se ascund cele mai reusite exemplare, totusi,,,

    RăspundețiȘtergere
  2. te iluzionezi, nu era nica de inteles din postul asta. nu pentru tine.

    RăspundețiȘtergere