luni, 21 iunie 2010

Am presărat în jurul tău culori...


O sferă gelatinoasă conţinând alte sfere mai mici din cauciuc, în culori vii: roşu, galben , albastru, roz ... şi în mijloc o bilă cu ceva mecanism electronic. Consistenţă moale, plăcută la atingere, de ţâţă cu silicon. Prin apăsare se aprinde şi luminează în culori vii, fosforescente, ca un glob de discotecă. Seamănă cu cea din imagine, încercuită cu roşu, doar că are sfere în interior.

- Pentru ce pula mea e asta? (o strâng în pumn încântat ca un retard de luminile alea)
- E pentru orbi. O folosim ca jucărie pentru copiii orbi. Orbii pot să sesizeze unele modificări de lumină, de frecvenţă... Când sfera lumineaza în diverse culori, ei percep chestia asta şi se bucură.
- Ceva mai deprimant n-am vazut, să-mi bag pula!

9 comentarii:

 1. Pentru bradu' de craciun; inlocuieste un orb.

  RăspundețiȘtergere
 2. E un fel de jocul Snood. Cine a jucat stie! Stupid, infantil, inutil, pierzator de timp... dar imposibil de oprit din jucat!

  RăspundețiȘtergere
 3. nush ce-i aia snood in plm, da chestia asta o folosesc unii pentru orbi. e ca si cum ti-ai face toata viata laba fara sa stii ca exista pizda.

  RăspundețiȘtergere
 4. petrove, intreaba la loreta daca n-or scos editie playboy pentru orbi. cu bumbi pe pagina ca in cartile alea pentru copii, de frecai o maneta si se ridica palatul de clestar.

  RăspundețiȘtergere
 5. E deprimant pentru cei care ştiu că există pizdă, orbii întru pizdă, ca sa fac o analogie, sunt fericiţi.

  RăspundețiȘtergere
 6. anonime, orbii astia stiu ca exista culori si ca viata e mai frumoasa daca nu esti orb. au grija oamenii normali sa le aminteasca zilnic.

  oricum io ziceam ca e deprimant pentru mine.

  RăspundețiȘtergere
 7. bai are efect relaxant cand o smotocesti in palma.

  RăspundețiȘtergere