luni, 28 iunie 2010

Dacă te uiţi atent, te vezi?Săptămâna trecută la căcatul lui Măruţă a fost sosia oficială (?!) a lui Michael Jackson. Adică o formă de viaţă numită Earnest Valentino. Nu m-am putut decide care e mai urât: Valentino sau Jackson. Totuşi ăstuia nu-i pică nasul încă. A făcut un playback lasciv. Am stat şi m-am gândit: ce pula mea de viaţă e asta? Să copiezi pe cineva şi să-ţi faci o meserie din asta. Dar nu numai că copiezi, că asta n-ar fi cine ştie ce că te poţi duce acasă şi-ţi dai masca jos. Nu, îţi mai şi faci nu stiu câte operaţii estetice. Deci îl copiezi zi şi noapte. Probabil căcatul ăsta câştigă ceva bani din asta, dar cât pula mea poate să câştige? La cât efort a investit nu cred că-i cine ştie ce. Desigur e foarte posibil să fie dereglat la căpuşor.

După aia m-am gândit mai bine. Majoritatea oamenilor îs ca pula ăla, îs nişte copii de carton ale părinţilor, ale altora din jurul lor, ale dracu ştie cui, ale modelelor sociale general acceptate. Da, majoritatea arată pe interior ca pula ăsta, ca maţu’ ăsta trist cârlionţat. O oglindă ca alea din filmele cu vampiri ar arăta adevărată natura a majorităţii, adică această poză. Măcar pula ăsta şi-a făcut o meserie din natura lui de caricatură. Face ce ştie mai bine şi are succes. E în deplin acord cu natura lui chinuită. Un exemplu de urmat pentru voi toţi.

13 comentarii:

 1. Ete pula, şi tu eşti produsul mediului în care ai crescut, la fel ca şi vita asta cu căcat în cârlionţi; sau crezi că tu ai driblat contextul social în care te aflai şi te-ai dat jos de pe căcat, ai trecut la lecturi de Crăciun după ce cu o zi înainte fluierai vecine mâncând seminţe ?

  Ei bine şi ăsta e produsul mediului, în adolescenţă a intrat în calitate de cifră într-un număr pe hârtiile celor care îl promovau pe jackson...cred că marii economiştii ar putea să îţi calculeze un f(x) = suma pe care trebuie să o investeşti în promovare ca să iasă x avortoni care să îţi imite vedeta. Ar putea chiar si un f(x,y) unde y reprezintă şi venitul mediu pe care vrei să îl aibă avortonii, dacă doreşti să ai sosii care se mai şi spală pe la coaie !

  RăspundețiȘtergere
 2. Da' de unde pula mea stii tu cand si cum am inceput io sa citesc din Craciun? Io de exemplu cred tu ai trecut de la supt pula la lecturi din Mos Craciun.

  Iar produsul exclusiv al mediului, individul x, poti fi doar daca n-ai sange in pula si-n creier suficient.

  RăspundețiȘtergere
 3. Şi am uitat să menţionez ce e mai important : un alt rol al mediului e să îţi dea impresia că tu ai avut nişte alegeri importante de făcut şi tu eşti produsul alegerilor tale. Un căcat, să vedem cum alege un copil african muritor de foame o carieră strălucită în IT; există un interval în care te poţi mişca crescut fiind într-un anumit mediu, dar ăsta nu e întotdeauna larg. Sângele e transfuzat în pulă de context, nu de altceva, nimeni nu se naşte cu sânge în pulă.
  Orice rebeliune, trezie a spiritului, e cultivată tot de mediu, se petrece un eveniment care a declanşat ceva în interiorul tău şi care te-a făcut să îţi depăşeşti condiţia, să ajungi la limita superioară a intervalului.

  Tu te-ai născut prin '80 şi nu ai ajuns ca scârbosul de mai sus şi nici măcar fan al muzicii lui Jackson pentru că ăia care îl promovau nu au investit suficient de mulţi bani încât să ajungă la tine, probabil erai protejat de un cocon de superioritate culturală(superior în raport cu cei care au devenit fani) inoculată tot de mediu, părinţi, profesori şi nu aveai suficientă putere de cumpărare... nu erai rentabil pentru ei, d-aia ai scăpat, altfel ajungeai şi tu fan MJ, căci toţi ne naştem în pula goală, petroave, table şterse, mai puţin fetele care se nasc în pizda goală.

  RăspundețiȘtergere
 4. ba, mai lasa-ma-n plm cu determinismul asta nou de tip capitalist consumerist.

  vera, tu esti in plm?

  RăspundețiȘtergere
 5. io daca ma nasteam in pizda goala sigur ma faceam sosia profesionista a lui vera. o iubesc pe femeia aia!

  RăspundețiȘtergere
 6. Perfect valid articolul, da' pentru toti ! Sa nu zici ca pe tine nu te-a influentat niciodata nimic :d

  Numai bine

  RăspundețiȘtergere
 7. ba da, acuma insa influentez io pe altii de ceva vreme.

  RăspundețiȘtergere
 8. @PETROV : ia zi ma pe cine influientezi tu; si zi-mi cum arati, sa-mi fac update-ul facial poate ma cheama la Marutza...
  PS: ma, Anonim ala, nu e tocmai bou; are dreptate cu ce spune, nu are dreptate sa o faca aici...
  a, despre post : mult zgomot pentru nimic; MJ un cretin care dansa ca inca 1 milion (dar in care s-au bagat bani); sosia, un alt cretin care nu merita nici macar un semn de punctuatie, aici la tine; parerea mea
  PPS:MILF e o bucata buna...

  RăspundețiȘtergere
 9. kaos, vezi ca ai pus un i in plus. am impresia ca te-am i nfluentat.

  RăspundețiȘtergere
 10. ups, corect... vezi ma ce face MJ din noi?

  RăspundețiȘtergere
 11. nu'i bou Anonimu, vorbeste cu sens. ori a citit baudrillard ori s'a uitat mult la matrice [probably the latter]

  http://www.youtube.com/watch?v=b02SihR324A&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 12. ia uite ma, astia care vorbesc de pule & all - modereaza? weird ppl

  sunt curios: CE anume modereaza? :)

  RăspundețiȘtergere
 13. strelnikoff, moderam spam si dobitocii care ne injura moca. Dupa cum vezi nu e cazul tau, atata doar ca nu era nici unu din noi la net.

  RăspundețiȘtergere