duminică, 6 iunie 2010

Mi-am văzut şefii în curul gol


Ieri am decis să mă scot din priză şi să mă las de capul meu, să văd ce fac. Spre surprinderea mea, am decis să dorm. Şi-am dormit vreo 12 ore. M-am ales cu asta:

Eram în baia mea, care e foarte mică, în compania tuturor foştilor mei şefi.
Eu stăteam în cadă, în timp ce, în spatele meu, ultimul fost şef mă spăla pe cap. Da' mă spăla ca la coafor - cu masaj, atent să nu-mi strice machiajul.
La chiuvetă, penultimul fost şef se spăla pe dinţi. Am remarcat că folosea periuţa mea, aşa că l-am atenţionat, spunându-i răstit (îmi amintesc perfect) "Cuba libre nu are ulei de măsline! Învaţă întâi alfabetul!". S-a enervat şi-a aruncat periuţa pe jos. Apoi a luat tubul de pastă de dinţi şi l-a golit în timp ce se uita la mine c-o privire răutăcioasă.
Antepenultimul fost şef stătea pe veceu şi se căca (nu înţeleg de unde certitudinea asta, dar ştiam clar că se căca).
În fine, primul fost şef nu făcea nimic. Numai stătea pe vine şi urmărea discuţiile.
Se vorbea despre piaţa imobiliară şi euro.
Ciudat că, deşi toţi în curul gol, nuditatea era asexuată. N-am văzut o pulă tot visul.

M-am trezit relaxată (de la masaj cred).

10 comentarii:

 1. A zis MILF cu pula si cacat!
  In alta ordine de idei, vrei sa ma crezi sau nu, da' chiar asa a fost, io te'am visat acu' vreo cateva zile. Cre'ca de la discutia cu Rahane de mai demult, ca tare m'am bucurat ca au scos astia de la adevaru' o serie noua; zic la toata lumea. Pur si simplu stiam ca esti tu. Erai roscata si'aveai bucle lejere. Probabil mana iscusita a ultimului fost sef, ca'ti pria. Am cautat pe net semnificatia visului MILF, da' nu m'am lamurit pe deplin.

  RăspundețiȘtergere
 2. daca n-are legatura cu Petrov, atunci tre sa fie faptul ca realizezi ca imbatranesti (poate ai descoperit un fir alb zilele astea?) si ca, probabil, ai vrea sa imbatranesti frumos, ca mine.
  uite ce zic niste cunoscuti psihologi: http://www.lyricsfreak.com/a/abba/i+have+a+dream_20002830.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Ha? Mai degraba stil Martin Luther King decat Mamma Mia.
  Ma, io sper sa n'aibe legatura cu Petrov, pentru binele lui, ca io daca'ncep s'apar prin visurile altora se lasa cu transpiratii reci, tahicardii si trezit in tipete.
  Iar vorba lui care zicea, varsta vine odata cu timpu'.
  Si'apropo de asta, niste specialisti in materie ziceau ca time is on my side. Yes, it is.

  RăspundețiȘtergere
 4. nu numai ca mi s-a parut ca tot ce ai scris am si vazut, dar am avut si eu un vis cu o alta milfa. o fi fost vreo energie vis-nica.

  RăspundețiȘtergere
 5. am visat si io cu milf. se facea ca milf avea ulei de masline in bucle si marghi statea si numa tacea. intr-un colt, la placa de calcat haine, kaos moon scria tricouri cu markerul. vise.

  RăspundețiȘtergere
 6. Clar numa'n vise frumoase se poate petrece asa ceva. Cand vreodata eu sa tac? Cand? Unde? Nuu.

  RăspundețiȘtergere
 7. Dacă nuditatea era asexuată, înseamănă că toţi erau ca-n Tom şi Jerry, dezbrăcaţi, dar fără pulă? sau oare Tom şi Jerry erau femei. dar atunci, unde sînt ţîţele? cred că Hanna şi Barbera ştiau ei ce ştiau..

  ionion

  RăspundețiȘtergere
 8. Eu deobicei beau ceva înainte să adorm. Lapte, adică. Și încă n-am avut norocul de a-mi visa profesorul de religie în postura lui Adam ... fără frunze. Bunăciunea pleacă până și din visele altora, e de o abstinență exemplară.
  Să beau mai mult lapte? Eu încă sper.

  RăspundețiȘtergere
 9. io zic ca-i de bine. asta ne impiedica sa ramanem gravide in somn :D

  RăspundețiȘtergere