luni, 5 iulie 2010

Despre o revistă mişto, la care se râde... în redacţie


- Ce pula mea râzi, bă?
- Dă-mă-n pizda mă-tii c-am scris un text genial!
- Să mori tu, dă să văd.
- Băi, deci atenţie că citesc: Oana Roman s-a plâns recent iubitului că i se pare că are sânii mici. Aparent, mondena de la Blue Air se gândeşte la silicoane în timp de criză. Sfatul nostru este să încerce să se frece cu hârtie igienică pe sâni, întrucât e evident că asta s-a dovedit o metodă mai mult decât eficientă în cazul posteriorului ei. Hăhăhăhăhă!
- Ce mă? Super tare, asta crede că are ţâţele mici. Hăhăhăhăhă! (nedezlipindu-şi privirea de la filmuleţul categoria asian hardcore - gangbang fără finalizare pe care-l monta).
- Dă-te-n căcat. Poanta cu hârtia igienică, bă, e tare.
Dintr-un alt colţ al redacţiei se aude un râs gros dezlănţuit. Ceilalţi nu se pot abţine niciodată când îl aud. Izbucnesc toţi. Se râde din suflet, de-aia apar şi lacrimile. Era Mr. Bean, tata la toată redacţia, care când le scoate le scoate.
- Bă, linişte, c-am inventat un banc! Scoate berea aia să luaţi o pauză.
Se face. Se dă save la textele începute, se pun picioarele pe birouri şi se ascultă.
- Cică în criză, toţi românii mureau de foame. Şi se gândesc ei să fugă în altă ţară unde era de halit la greu. Şi fug ei şi fug. Bă, şi când ajung, în sfârşit, în ţara aia cu multă mâncare, nu le mai e foame. De ce?
- ...???
- Că fugiseră de mâncaseră pământu' şi se săturaseră.
Leşin iară, toată redacţia împrăştiată pe jos, parchetul ud 10% bere 90% lacrimi şi muci.

Se face seară. Lumea e obosită. După atâtea glume bune şi texte fani e de înţeles. Dacă ei, care-s obişnuiţi cu umorul, au reacţionat aşa, cititorii vor avea nevoie de spitalizare.
...
Apare revista. Secretara face ce face de obicei în ziua de după apariţie - verifică la serviciul 112. Veştile sunt bune. A crescut numărul de apeluri la urgenţe. Redactorii se privesc mândri, au un umor letal. În ţară sunt inundaţii. Unde nu-s, e caniculă.

10 comentarii:

 1. senzational! ieri la orele pranzului oana roman a fost gasita taiata toata. a taiat-o cacarea!

  RăspundețiȘtergere
 2. teribil : ieri oana roman si-a rezolvat problema : si-a pus bucile pe piept si tzatzele la cur... in sfarist s-a facut dreptate

  RăspundețiȘtergere
 3. Bă, nu vă mai luaţi de Kamikaze, că ei de străduit se străduie...

  RăspundețiȘtergere
 4. important e sa se simta ei bine =))

  RăspundețiȘtergere
 5. bai, da de unde stiti voi de cine s-a luat?

  RăspundețiȘtergere
 6. Milf, deci ai fost la redactie, deci. Io cand am fost, ma uitam care'i bun si care nu, ca sa le pot retine numele. Detaliile nu prea m'au preocupat.

  RăspundețiȘtergere
 7. asta-i gluma de catavencu, nu de kamikaze. in primu rind ca la kamikaze n-au secretara, si-n al doilea ca oricum i-au pishat la coor pe sclifositii aia prafuiti de la catavencu.

  RăspundețiȘtergere
 8. da, ma, ai dreptate. cel mai mult imi plac filmuletele alea. rad cu lacrimi la ele, si pe dinauntru si pe dinafara

  RăspundețiȘtergere
 9. da cum te-ai prins c-ar fi kamikaze?

  RăspundețiȘtergere