joi, 22 iulie 2010

...Mony from the block


Fără să vreau m-am trezit în faţa ochilor cu continuarea acestui post. Vă arăt treptat, cum am văzut şi io.

În prima fotografie avem obişnuitul magazin naturist de cartier unde se vând toate buruienile mincinoase şi panaceele de doi bani pentru babe ipohondre.

În a doua ne apropiem de magazin şi vedem niste fiţuici mici lipite pe dinăuntru pe geam.

Iar în a treia ce să vezi? Printre unt de cacao, fiole cu placentă, fiole bulboton (ce pula mea e asta?) şi celebra alifie chinezească pentru frunte se afla, chiar ea, “reţeta lui Monica Tatoiu” pentru retardaţi. Să-mi bag pula!16 comentarii:

 1. Asta e reteta sa ajunga chiar oricine "o doamna", clone ale monicai tatoiu? :))

  RăspundețiȘtergere
 2. ba nush pentru ce plm e, ca io chiar nu rezist sa ma uit la monica tatoiu defel. insa dupa cum se vede treaba e peste tot.

  RăspundețiȘtergere
 3. Umbla zvonul la un momentdat ca fosila asta are cancer. A dat pest reteta asta miraculoasa, inventata de un anume calugar si s-a vindecat de boala incurabila. Ba mai mult a inceput sa-i merga din ce in ce mai bine pe toate planurile.
  Cred ca-i defapt reteta succsesului. Unde-i high life shopul asta ?

  RăspundețiȘtergere
 4. in orice cartier din cluj, gasesti minim un shop de asta.

  RăspundețiȘtergere
 5. Doar bautura e leac pentru boli incurabile. :))
  Stiu pe cineva care era trista si a baut furadan. Acum nu mai este.

  RăspundețiȘtergere
 6. O dovada in plus ca Tatoiu e de fapt un barbat travestit: "Reteta LUI Monica Tatoiu". (Reteta cu care doamna, femeia, femela Tatoiu a scapat de cancer. Ala la coaie.)

  RăspundețiȘtergere
 7. veone, e o dovada cu privire la oamenii care o urmaresc cu drag pe ea.

  RăspundețiȘtergere
 8. mah,partea buna e ca in california se legalizeaza culturile de iarba. un fum si v-ati vindecat de monytatoza pernicioasa(vezi mediafaxu..)

  RăspundețiȘtergere
 9. Mi'a zis mie o colega ca tincture of dill e bun sa te dai pe tate. Tinctura de Cluj-Napoca face tita ca si roca. Reteta lu' Monica Tatoiu te face sa freci barzoiu'.

  RăspundețiȘtergere
 10. Proctologu' Durerii22 iulie 2010, 18:52

  Poate il ungea pe Mantzog cu tinctura miraculoasa si il scapa de blande

  RăspundețiȘtergere
 11. În sfârşit o muie direct în plex celor care se întreabă cu aere de superioritate de ce e invitată Vaca la emisiuni : pentru că vinde, vinde îndeajuns de mult încât să merite să îi pui numele scris pe o foaie în vitrină ! Şi are şi un target exclusivist, că tu punându-i numele scris pe o foaie în vitrină te adresezi celor care ştiu să citească...

  RăspundețiȘtergere
 12. De ce mai are nevoie omul sa stie a scrie daca invata repede unde sa puna stampila?

  RăspundețiȘtergere
 13. Mda.. de crena de dat pe cap am scris si eu.. dar am avut un motiv bun si acela e ca ma scapa in 4 secunde de durerea de cap si cant si mai bine la chitara! si 10 pe articol.. chiar daca dau pe ceaiuri uneori da nu de la magazinul din colt

  RăspundețiȘtergere