marți, 14 septembrie 2010

Ori suntem poliţişti ori nu mai suntem!


Poliţia din Cluj e jalnică. Amendează bătrâni care trec pe roşu, vânzători de porumb fiert sau bicicliştii de pe trotuare, asta-i vitejia lor maximă în slujba legii. Am avut recent o nouă confirmare.

Mai întâi trebuie să spun că io iubesc foarte mult motocicliştii, aceste creiere zumzăite, aceşti donatori nefericiţi de organe (exceptând creierul), parcă înadins crescuţi pentru transplant de ceva entitate medicală superioară ca puii de crescătorie pentru carne. Mă plimbam zilele astea prin oraş, când s-au ivit din senin trei handicapaţi motorizaţi care făceau talente prin centru.

Prima fază: la semafor un retard dintre ei pe cal mov ambala motorul. După cum ştim aceşti dobitoci acceleraţi îşi găuresc intenţionat tobele ca să bubuie cât mai tare. Aşa că maimuţa ne bubuia în cap atât de intens încât ne ţineam toţi cu palmele de urechi. Asta după ce, cu câteva secunde înainte, virase ameninţător spre o bătrână de pe trotuar ca s-o sperie. În spatele lui maşina poliţiei aşteptând enigmatică şi cuminte. Io cu Mo le făceam semne spre ăla, doar doar or face ceva. Au făcut o labă oficială.

A doua fază : şoseaua din Piaţa Unirii, după cinci minute - aceeaşi talentoşi au trecut pe roşu cu peste 100 km la oră prin faţa aceloraşi poliţişti de căcat. Care n-au schiţat nici un gest, din nou.

Asta e poliţia. În feluritele ei forme inutile: comunitară, a primăriei, gardieni publici, poliţie locală. Poliţia pulii sunteţi voi! Cât despre motociclişti, să nu vă miraţi boilor cu roţi că ne pişăm pe drepturile voastre în trafic şi că ne doare în pulă când vă deşertaţi creierii pe asfalt! Ba da, toţi motocicliştii îs la fel.

35 de comentarii:

 1. hai c-ai scos si tu un text bun sezonu asta.

  RăspundețiȘtergere
 2. manca mi ai pula de atarnator patologic la mamici virtuale de 14-16 anisori

  RăspundețiȘtergere
 3. doar motociclistii si gheii fac parade. motociclistii e ghei.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu as generaliza dar da, cei mai multi sunt niste imbecili si din pacate casca nu tine loc de creier....

  RăspundețiȘtergere
 5. nici io nu as generaliza da' vorba lu' Petrov:
  "ba da".

  RăspundețiȘtergere
 6. http://cancan.ro/actualitate/international/nunta-ca-n-povesti-mireasa-si-mirele-s-au-facut-zob-cu-motocicleta-inainte-sa-ajunga-la-altar-123646.html

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce-i drept este că eu au spus că dacă primesc cu 25% mai puţin vor lucra proporţional mai puţin.
  Ce-i liniştitor, însă, este că 75% din 0 e tot 0, deci populaţia nu resimte impactul "grevei" lor.

  Tradus (ca să înţeleagă şi organu' care citeşte): - înainte de ajustarea salarială, poliţaiu' nu te ajuta cu nimic pentu că o luau la labă 24/7 (muncă=0%, labă=100%);
  - acum nu te ajută cu nimic pentru că o iau la labă 18/7 (muncă=0%, labă=75%).. În restul timpului, probabil că se relaxează şi ei.. cu o labă mică.

  RăspundețiȘtergere
 8. Proctologu' Durerii14 septembrie 2010, 18:34

  Pai de ce sugeti voi pula ca sunt toti la fel, futu-va-n gura sa va fut... Nu mai avem loc cu limuzinili pe strada, ne plangem zilnic de trafic, dar nu ne-am sui pe motor/bicileta/pogo-stiok (mai ales fetele) sa incapem toti lenesii... of of of vedea-v-as pe banda de bicilete sa va explic ceva..

  RăspundețiȘtergere
 9. bine, bai, PD. numa' pt. tine - nu-s toti la fel. unii-s mai prosti ca altii.

  RăspundețiȘtergere
 10. " V " asfalt uscat prieteni


  VUK

  RăspundețiȘtergere
 11. Proctologu' Durerii14 septembrie 2010, 19:25

  :)) Mersi de indulgenta. Tot in trend-ul asta generalizator, as adauga ca si cei care scriu bloguri sunt niste masturbationisti cu refulari de melci otraviti. Si cu toate astea, voi sunteti simpatici FOC!

  RăspundețiȘtergere
 12. suntem suntem.

  pe motociclisti nu-i iubeste nimeni, ma. nici biciclistii, nici pietonii, nici soferii, nici io. astia se iubesc numa' intre ei. ceea ce e, cu toate ca gay, chiar duios.

  RăspundețiȘtergere
 13. dupa textul asta....sa nu faci prostia sa te duci pe la un #tweetmeet la care e prezent si VisUrat

  RăspundețiȘtergere
 14. stai calm ca am pelerina. si umbrela.

  RăspundețiȘtergere
 15. Eh, cacat, ca parca voi bitziclistii tare breji mai sunteti... Eu personal, era sa bat vreo 3, ca sa nu va explic cat de bine rad, cand vad cate o tranta fututa... Mai bine ati bate un pulitist inainte de a acuza un donator... ca de ei au trecut toti la examen. Si la o adica, ca tot ne trezim sa facem sula mare, bateti inginerii ca ei sunt de vina pentru mandria cu care construiesc motoare. Cat despre banda voastra de bitziclisti, hai s-aveti si voi noroc sa va mai dea' astia niste 2km... pardon, 2m am vrut sa zic. Anonima de mine, hehe.

  RăspundețiȘtergere
 16. exista si biciclisti idioti. spre deosebire de motociclisti care-s toti idioti.

  RăspundețiȘtergere
 17. :D mah, as spune o treaba... viteza de deplasare este egala cu capacitatea de perceptie a persoanei, acu ca nu toti au bani sa isi ia un motor in locul unei toagle... asta e de inteles. Sa nu vorbim de motoare si toagle, ca tot pe doua roti sunteti si voi, diferenta e ca voi trebuie sa scoateti limba ca sa porneasca din loc. Asa, deci si prin urmare, Anonima.

  RăspundețiȘtergere
 18. ai spus o prostie. desi te-ai laudat doar ca "ai spune".

  RăspundețiȘtergere
 19. foarte bun articolul :)
  am sa recomand articolul

  RăspundețiȘtergere
 20. Imi place sa spun prostii, apreciez pana si aluzia la prostie. :> sunt alaturi de voi, Anonima

  RăspundețiȘtergere
 21. Păi pune, dreaq numărul maşinii de miliţie, poate îi mustră părinteşte şefii că au rata ocazia să ia şpagă de la cocalarii pe 2 roţi.

  RăspundețiȘtergere
 22. ii mustra pula, oricum nu m-am gandit atunci c-o sa scriu pe blog si n-am retinut.

  RăspundețiȘtergere
 23. aluzia la prostie = te-ai laudat doar ca "ai spune"

  Evident, Anonima >:)

  RăspundețiȘtergere
 24. ori suntem prosti ori nu mai suntem.

  RăspundețiȘtergere
 25. Hai sa mai fiti, n-ati fi voi
  Ca doar sunteti, fir-ati sa fiti.
  Si mai evident, Anonima

  RăspundețiȘtergere
 26. Nimic. sunt doar o fana :D

  RăspundețiȘtergere
 27. Pacat, erati faini pana la faza asta

  RăspundețiȘtergere