marți, 28 septembrie 2010

Un altfel de playback


Gătesc. Am găsit Radio Vocea Evangheliei de câteva zile, multe imnuri de iubire sau ce pula mea îs astea sunt transmise. Pizda din cântecele de pe celelalte posturi e înlocuită cu Isus sau tăticul lui. Am hotărât să ascult câteva zile, am făcut-o, însă nu, asupra mea Isus nu acţionează subliminal. Nu e ca şi cu Satana şi muzica rock văd. Nici o şansă. Sunt la fel ca înainte.

El mă iubeşte nespus de mult,
Dar şi eu îl iubesc şi îl asculttttttttttttttt !!!

Dac-ar fi după mine religia n-ar primi absolut nici un leu în ţara asta, toţi ar merge spre construcţia de puşcării.

21 de comentarii:

 1. Pai tataie banii chiar o mers spre constructia puscariei timp de vreo 50 de ani. Io zic sa fie mai bine cheltuiti pe heliu ca ala e singurul lucru care mai poate face romanii fericiti.

  RăspundețiȘtergere
 2. dupa revolutie, infractorii sunt lasati liberi sau li se dau pedepse reduse din lipsa de locuri in puscarii, vorbesti prostii.

  in schimb toata lumea stie ca daca vrei sa te pisi noaptea pe strada e imposibil sa nu-ti ajunga jetu pe-o biserica, absolut inutila.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu nu înţeleg cum se face că suntem obligaţi să plătim biserica. Nu scrie "impozit BOR" pe "fluturaş", dar banii vin de la ministerul culturii, nu? Banii de la minister, din buget şi, surpriză, banii din buget din taxe şi impozite luate de la populaţie. OK? OK!
  Dacă eu, să zicem, sunt ateu sau credincios dar nu pot suferi instituţia bisericească (BOR-ala), de ce sunt obligat să dau bani pentru ca "enoriaşii" să se roage în biserici şi catedrale cu turle aurite, iar "oamenii Domnului" (asta-i la fel de tare ca "oamenii legii" :) ) să se plimbe cu BMW-uri şi Merţane?

  Amin! Amin?

  RăspundețiȘtergere
 4. vlad, 100% de acord, nici io nu pricep asta.

  RăspundețiȘtergere
 5. Man, tu deja esti mort (spiritual vorbind) si esti in perioada de putrefactie, ceea ce'nseamna ca deja sufletul tau pute (si tu la fel).

  O sa te convingi ca esti deja terminat cat de curand. Asa ca ma rog pentru tine, ca trufia si blasfemiile tale sa nu iti nimiceasca si familia.

  Ps.
  Matei 5:37
  Felul vostru de vorbire să fie: "Da, da; nu, nu"; ce trece peste aceste cuvinte, vine de la cel rău.

  Efeseni 4:29
  Nici un cuvânt stricat să nu vă iasă din gură; ci unul bun, pentru zidire, după cum e nevoie, ca să dea har celor ce-l aud.

  Aredere usoara (in iadul de pe pamant, pentru tine).

  RăspundețiȘtergere
 6. In Romania sunt mai multe biserici/locuitori decat moschei prin statele islamice. Ne scapa ceva? Da, frate, ne scapa rau.

  RăspundețiȘtergere
 7. marius d, roaga-te pentru sufletul meu!

  RăspundețiȘtergere
 8. @Petrov:
  vezi ca mai e si radio micul samaritean. ca sa nu mai zic de duhovnicul de la miezul noptii, joia pe tvr cultural; asta s-ar putea sa schimbe ceva in tine.

  RăspundețiȘtergere
 9. pe duhovnic il cunoastem de multa vreme:D acuma-s doar reluari :(

  RăspundețiȘtergere
 10. io as institui munca silnica si-as construi ocne (ca sarea de mina e apreciata foarte in europa) si alte asezaminte pentru cazat indivizi pedepsiti la munca. sigur mai repede ar creste o autostrada cosntruita de ocnasi decat de bechtel. nu vad de ce sa sustinem noi financiar puscariasii. sa se sustina singuri si sa produca si in plus.
  nu vad nici de ce sa cotizez pentru biserica de nenumarate ori. oricum platesti daca ai nevoie (botez, cununie, inmormantare), mai e cotizatia anuala per familie. iar din bugetul colectat din impzoite satul mai da cu generozitate bor bani. grei.

  RăspundețiȘtergere
 11. simf, prima parte ridica destule probleme, da' n-ar fi o chestie rea, evident.

  RăspundețiȘtergere
 12. Sf Duh al Puscariilor28 septembrie 2010, 15:20

  Vorbiti de doua lucruri sfinte. BOR si Puscaria.

  RăspundețiȘtergere
 13. Sleahtă de păcătoşi! PTIU! :)
  Aaaamiiiiin! şi Doamne-ajută!
  Banzai!
  Mă duc să beu o bere...

  RăspundețiȘtergere
 14. Petroave, de unde apar toţi ăştia gen marius d? Pe bune că la fiecare post se mai iveşte câte un "luptător pentru adevăr" (adevărul lui, evident), oricare ar fi tema post-ului.
  Cred că dacă ai avea un post "nu e bine să mănânci căcat" imediat s-ar găsi vreo doi care să te mustre şi să-ţi explice capacitatea curativă a materialului maro...

  Închei cu ce zicea un om pe gustul meu (deştept şi mucalit), George Carlin:
  "Dacă Dumnezeu e atotputernic si poate face ORICE, de ce are nevoie sa-i dau eu bani? Nu ar fi suficient să vrea ca bisericile să aibă bani pentru ca asta să devină realitate?" Precum zice cartea preferată a lui marius d: "Şi a zis Dumnezeu: "Să fie lumină!" Şi a fost lumină." (Geneza 1:3).
  "Să fie bani pentru BOR..."

  RăspundețiȘtergere
 15. Hai că m-am aprins! Încă o chestie apropo de ce cita prietenul nostru:

  "Matei 5:37
  Felul vostru de vorbire să fie: "Da, da; nu, nu"; ce trece peste aceste cuvinte, vine de la cel rău."

  Nu sunt sigur dacă asta e din Matei sau din Orwell.

  RăspundețiȘtergere
 16. "religia n-ar primi nici un leu"... amen, brother

  RăspundețiȘtergere
 17. pacat ca nu mai scrie cuviosul ilarie, dar si asa merge cu dedicatie pentru marius d: http://credinciosii-intreaba.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 18. ca tot va intrebati. suntem obligati sa platim impozite si trebuie sa avem biserici pentru ca cei ca mariusD sa nu stea chiar tot timpul pe capul nostru.

  RăspundețiȘtergere
 19. poate niste sanatorii le-ar prinde mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 20. unele sanatorii nu sunt vopsite neaparat in alb.

  RăspundețiȘtergere