sâmbătă, 30 octombrie 2010

Dovezi că nu există Dumnezeu: 1. Femeia urâtă


Azi vom vorbi puţin despre femeia urâtă. Puţin pentru că, din păcate pentru acest tip de femeie foarte întâlnit, nu-s multe de spus despre ea. Decât că n-are nici o şansa la fericire. Poate una. Foarte mică. Să găsească un bărbat orb sau alt tip de handicapat recunoscător pe veci. Dar nici aşa n-ar fi fericită prea mult, pentru că în mintea ei chinuită de urâţenia exterioară, s-ar gândi că ar putea mai mult.

Voi face o prezentare succintă şi sugestivă, dar nu exhaustivă :

1. Femeia urâtă proastă – nu poate găsi decât un bărbat prost care să stea lângă ea (excepţie cazul 3 de mai jos), se căsătoresc c-aşa au auzit ei că trebuie, ca aşa le-au zis mămica şi tăticul, că aşa zice gura lumii; bărbatul sfârşeşte prin a o bate, a o însela cu curve fără dinţi care măcar sug bine pula, uneori o chiar omoară (ştirile de la ora 5), fără să înţeleagă prea bine de ce, fiind la rândul lui un idiot, aproape retard; serveşte la perpetuarea speciei, uneori ies copii deştepţi din aceste uniuni animalice;

2. Femeia urâtă deşteaptă – asta poate să găsească un bărbat frumos şi deştept, care s-o iubească pentru mintea ei sclipitoare, dar dragostea de minte se termină destul de rapid, după care revine dragostea mult mai firească, dragostea de pizdă bună, iar femeia va fi cel mai probabil înşelată sau parăsită, poate chiar c-o parte din averea dobandită cu multă trudă; dacă găseşte un bărbat urât, recunoscător mai multă vreme că a fost băgat în seamă de această senzaţională femeie urâtă şi inteligentă, acesta va fi tot un bărbat care se va uita de la o vreme dupa pizde bune, ba chiar se va duce la ele, căci cu urâţenia nu te poţi resemna niciodată; deci tot o pulă;

3. Femeia urâtă bogată – dacă femeia urâtă se nimereşte să fie bogată, probabil printr-o moştenire în cazul 1 sau multă muncă şi/sau moştenire în cazul 2, ea îşi va găsi un soţ care să pretindă c-o iubeşte, să fie şi drăguţ, chiar tandru, dar din păcate oricât de fermecat ar fi de bani, o pizdă bună îl va fermeca mult mai mult, iar femeia va sfârşi tot înşelată sau părăsită.

Nu, Doamne, cu urâţenia nu te poţi resemna! Domnul să vă ajute cînd ieşiţi din pizdă!

11 comentarii:

 1. Ai un fel ciudat de a privi lucrurile..si nu totul este asa cum crezi tu.Din punctul meu de vedere nu exista femeie urata,ci doar neingrijita.
  De asemenea exista si BARBATI urati...deci..concluzia o tragi singur.

  RăspundețiȘtergere
 2. coco, pe tine nici macar o tona de grija parinteasca nu te-ar rezolva

  RăspundețiȘtergere
 3. udrea, aia de la punctul 2, a avut noroc. important este să fii brelocul cui trebuie.
  nu mai băga panică-n bietele creaturi

  RăspundețiȘtergere
 4. Acu, intrebarea e: cine decide care-i frumoasa si care-i urata?

  RăspundețiȘtergere
 5. dovada ca si lu dumnezeu ii mai place sa se râdă din cand in cand.

  RăspundețiȘtergere
 6. 1. nu exista femeie urata, ci barbat prea treaz.:-)
  2. daca e si urata si proasta... chiar de iese un copil ne-prost o sa-l perverteasca prin educatie. sau dresura. sau prin lipsa lor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Daca e grasa se aplica aceleasi reguli ?

  RăspundețiȘtergere
 8. cum pula mea sa comentezi texte atat de cretine? ca niste femei urate...

  RăspundețiȘtergere