luni, 4 octombrie 2010

Rămăşiţele zilei


Pe la 4-5 dimineaţa am pornit spre casă pe jos. Am dat cu spray paralizant pe clanţele uşilor de la casele unde mi se părea mie că locuiesc oameni enervanţi. Asta e o idee mai veche a mea care se activează la beţie. Cum că oamenii o să pună mâna pe clanţă şi se vor freca la ochi şi-o să-i usture rău. Bineînţeles mi-am futut şi mie un jetuleţ în ochi, bătea vântul cred. Sau Domnul. M-am desfundat instantaneu, e bun şi la răceala.

Dimineaţa când m-am trezit aveam un ciorap alb şi unul negru. Mi-a curs sânge din nas. Drosofile roaiu în jurul pişatului şi-a prosopului din baie. Nu m-am jucat nici de data asta.

28 de comentarii:

 1. Petroave, văd că eşti serios în tot ce faci. Te felicit!

  RăspundețiȘtergere
 2. asta e cel mai bun lucru pe care-l poti face.

  RăspundețiȘtergere
 3. Si faptu' ca esti un betiv mizer si subliniezi asta a nustiucataoara ar trebui sa activeze vreun soi de empatie?

  RăspundețiȘtergere
 4. da empatia sa-mi sugi pula, nefututa mizera.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce'mi place e ca nu'mi aprobi commentul pana nu slobozesti si tu unu'. De teama sa nu'ti iei vreo demna in onoare. Aaaaoleo. De empatie ca's io nefututa in opinia ta, fa'ti o laba daca tot zici ca nu te'ai jucat nici de data asta.

  RăspundețiȘtergere
 6. marghioala, imi pare rau ca deviez de la scenariul tau, dar eu aprob comentariile. cel putin momentan.

  RăspundețiȘtergere
 7. Atunci sa'i zicem pura coincidenta, caci nu e pentru prima oara. Si ramane amuzant.

  RăspundețiȘtergere
 8. fata draga, ma speriai. ce cacat faci tu acolo, stai sa cronometrezi tipii de aprobare vs aia de raspuns?

  RăspundețiȘtergere
 9. Io's tiganca imputita a unui singur om iar asta e deja expresia alctuiva in ceea ce ma priveste. Da' ai nimerit'o la fix, has mocar.

  RăspundețiȘtergere
 10. MILF, sunt cevauri pe care le remarci doar pentru ca exista. Tot asa cum petrov remarca drosofilele din jurul pisatului si AL prosopului.

  RăspundețiȘtergere
 11. da de la etaj ai încercat să te arunci?

  RăspundețiȘtergere
 12. Cu tine, ma, ravasitorule. Iti dadea o solutie simpla.

  RăspundețiȘtergere
 13. marghi, nici soacrele nu observa chestii inexistente mai mult ca tine. noi n-avem razboaie de purtat in comentarii, nici timp maxim de dat replici, ca la sah, intelegi?

  RăspundețiȘtergere
 14. Stii, eu doar am facut remarca, n'am mai insistat, da' pe tine chiar te roade observ si tii sa ma lamuresti. Tot nu m'ai convins. Vrei sa mai dezbatem pe tema asta sau ma lasi sa'mi continui celalalt razboi inchipuit fatis cu Petrov?

  RăspundețiȘtergere
 15. Bre Petroave constat că ţii la tăvăleală! Dacă ai plecat pe la 4-5, pe la 6 te-ai culcat, la 10 şi 13 minute ai postat! Ori treba cu sprayul pe clanţe a fost duminică dimineaţa...
  Banzai!

  RăspundețiȘtergere
 16. shogune, ceea ce scriu eu nu se intampla neaparat in ziua respectiva, uneori nici macar in cea precedenta. asta e de sambata dimineata.

  RăspundețiȘtergere
 17. Pai da' ce pulalui, cine e flacau seara e flacau si dimineata. Ori suntem flacai, ori nu mai suntem. Si sprayu' pe clanta e de lubrifiere ca atunci cand esti beat ai gura uscata.

  RăspundețiȘtergere
 18. Priceput!
  La beţie io aveam alte idei în legătură cu clanţa! A lu' fosta-mi soacră, minteni după divorţu' de prima (era Clujancă). Să-i leg o fază din tabloul de pe hol de clanţă, pe exterior, şi după aia să sun la uşă! Da' nu puteam să fiu sigur că ea vine să deschidă...
  Banzai!

  RăspundețiȘtergere
 19. petrov esti genul haine largi hai ne spargi? de ce esti shemale si pui magiun in galosi? vezi ca marghioala are 1-0 in razboiul asta cu tine. are 1 in gura si 0 in cap.

  RăspundețiȘtergere
 20. idinahui, mai scuipa din seminte si tine buzele in forma de O ca sa intre bucatile mari.

  RăspundețiȘtergere
 21. hai marghi nu fi supi. cu ce-s eu de vina ca pe tine nu te fute nimeni? fa-ti blog porno ca vrajitoarea aia cu parul mare, am uitat cum o cheama....

  RăspundețiȘtergere
 22. gata fa mi-am adus aminte :)) vera

  RăspundețiȘtergere
 23. Marghioalo, as merge pe varianta:
  drosofilele din jurul pisatului si prosopului.
  Cel putin la fel de corecta gramatical, dar mai stilizată.
  ... pe bălegar, cum se zice pe la noi.

  RăspundețiȘtergere