vineri, 8 octombrie 2010

Sondaj foarte important


Aseară, în timp ce-mi ungeam o felie de pâine cu zacuscă de vinete din producţia proprie, am constatat că eu întotdeauna întind zacusca (şi orice altă chestie de pus pe pâine) pe partea cu suprafaţa mai mare a feliei. Pur şi simplu nu suport să mănânc de pe partea aialaltă. Astfel mi-a venit în minte un sondaj, cu implicaţii economice, psihologice şi gastronomice, care va zgudui social media. Voi pe ce parte ungeţi felia de pâine: pe aia cu suprafaţa mai mare sau pe aia cu suprafaţa mai mică?

28 de comentarii:

  1. pe-aia cu suprafata mai mare, normal. altfel e o pierdere. si-asa ma enerveaza lucrurile care trebuie mancate pe paine, doar ca salata de vinete imi place enorm si nici goala n-o pot manca. painea is a waste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal ca pe partea mai mare a feliei, ca sa fie mai multe vinete decat paine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Propun sa iei direct cu lingura. E mai mult din prima. totusi, prefer uniform pe toata felia. Astept sa vad rezultatele sondajului mileniului.

    RăspundețiȘtergere
  4. manule, chiar fara paine e cam scarbos, dar cand e de luat fara, iau cu degetul. sau cu limba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca e clar, sondajul ca sondajul, da' Petrov si-a propus sa ne innebuneasca prin pofta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Clar, aleg suprafata cea mare. :) Pare cam ciudat acest sondaj.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bre, nu contează pe ce parte o ungi. Dacă e s-o scapi pe jos, tot pe părtea unsă pică! Aşa zicea unu' cu nişte legi. Mărfi, parcă...
    Banzai!

    RăspundețiȘtergere
  8. plm. mie mea trebuit ceva sa-mi dau seama care dreac e partea mica si mare.

    partea mare, pentru ca, datorita formei, partea mica ofera o ergonomie crescuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand vine vorba de intins pe felie, imi pun cu lingura de fiecare data cand intentionez sa musc si niciodata nu intind nimic. Si mereu pun ce'i de pus pe partea cu suprafata mai mica, pentru a avea coaja orientata inspre mine, ca'i gustoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. mumu.. painea feliata n-are parte mare si parte mica, is toate la fel. daca dau de-o paine mai de doamne-ajuta rup o bucata mare (forma neregulata) mananc intai coaja, prin metoda rup cate o bucata si pun cu lingura cat de-o muscatura si la sfarsit miezul cu ad on de vinete in layere denivelate cu probabilitate mare de extindere pe dejte :))

    RăspundețiȘtergere
  11. corect se zice zascuscă. şi eu iau întotdeauna felia din mijloc, cu suprafeţele egale. altfel, pe aia mai mare, ca să iasă sondaju.

    RăspundețiȘtergere
  12. pe aia cu suprafata mai mare ... e o chestie de optimizare a spatiului alocat de felia de paine si de a obtine maxim de gust din ea :))

    RăspundețiȘtergere
  13. suprafata mai mare ca incape mai multe chestii de intins

    RăspundețiȘtergere
  14. Intotdeauna intind materialul pe partea mai mare a feliei pentru un control mai bun. Totusi, daca scap felia din mana, cresc foarte mult sansele ca aceasta sa cada cu materialul spre podea, iar de multe ori ai numai o sansa atunci cand mananci ceva uns pe paine...

    RăspundețiȘtergere
  15. Wow, delicios! Nu asi fi crezut ca o felie de paine unsa cu zacusca poate fi atat de gustoasa. Multumim pentru reteta :)

    RăspundețiȘtergere
  16. trebuia sa ceri comentatorilor sa scrie si de ce sex sunt... pentru o mai buna intelegere a criteriilor de evaluare dupa care se ghideaza fomeile, respectiv barbatii... in bucatarie! care este! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Să vă stea-n gât, pă partea aia cu suprafața mai îngustă.
    Să nu-i uităm pă cei mai triști ca noi, care n-are dăcât fetească neagră și pălincă dă caise.
    Lua-v-ar dracii dă sastisiți! Că la aricii mei cine le face parastasu, dîn ce bani?!
    Animalelor, lorzilor, leidilor, injînierilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Comentariul meu să fie vizibil înainte aprobare, comuniștilor!

    RăspundețiȘtergere
  19. =)) =))
    zi, ba, vrei un borcan si tu? =))

    RăspundețiȘtergere
  20. Pă vremea când io mâncam zacuscă, voi ereați bulgari.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tanti milf, matale făcut-ai cel material care face obiectul cestui chestionar de dat cu părerea, că pe ce parte a feliei de pită-i mai bun? Că văz cum se-ncinge un crescător de animale mici şi mijlocii, recte arici, care are bani numa' de molan şi de trăscău şi înjură ca un conducător de atelaj, pe motiv că din lipsă de legume de toamnă şi de ulei.
    Hă?
    Banzai!

    RăspundețiȘtergere
  22. @shogune, doamne fereste! io numa-s impresara lu petrov.

    RăspundețiȘtergere
  23. Aaaa! Rog a pardona ignoranţa subsemnatului.
    Săr'na!
    Banzai!

    RăspundețiȘtergere
  24. Pe mine nu ma intereseaza daca-i mare sau mica bucatica. Eu bag material la greu si dupa aia pa si plm, imi vad de drum.

    RăspundețiȘtergere
  25. E nişte aspecte aici: Trebuie să ţii seama de tixotropia chetiei pe care o ungi.
    La zacuscă merge oricum, dar la miere bagă partea mică deasupra, să nu se prelingă peste margini.

    RăspundețiȘtergere
  26. inainte de criza, pe ambele parti, acu' pe cant sau din parti.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate