marți, 16 noiembrie 2010

În păr!


După ce am lins romantic câte o bere la terasa de pe malul lacului (seară, bărci, raţe, felinare reflectate în apa albastră), ne-a luat frigul şi am pornit spre staţia de autobuz. Cam cu milă şi cu groază mergeam spre Mo, după seara precedentă din care nu ne reveniserăm deloc. Eu chiar am băgat o fiolă de calciu, un saridon şi-o banană, dar fără mare succes. Ne-am urcat în autobuz şi am rămas în picioare, cam pe la mijloc. După vreo două staţii urcă un individ cu şapcă neagră, evident beat, la 50 şi ceva de ani, mustaţă subţire căruntă, ochi mici ghiduşi de viezure. S-a îndreptat direct spre grupul nostru şi-a zis hlizindu-se:

“Suntem toţi?”
.....................................................................................

12 comentarii:

 1. Ma scuzati ca n-am urmarit in detaliu toata conversatia din ultima vreme da referitor la mai sus am un sfat: conteaza si unde da si cum le bagi.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai ce, voi sunteti tonomate sa vorbiti aici singuri ca televizorul?

  RăspundețiȘtergere
 3. Fiola, saridonu şi banana, toate în acelaşi loc? Moamăă ce portbagaj ai!
  Într-o seară, mai demult, în autobuz urcă un beţiv simpatic. Râdea încontinuu şi repeta când ajungea în dreptul fiecărei staţii: aici trebuie să cobor. Nu cobora, însă. La un moment dat se hotărăşte totuşi. Coboară timid primele scări, apoi se opreşte şi şopteşte descumpănit: cobor - cobor, dar unde mă duc?

  RăspundețiȘtergere
 4. milfo de ce scri cu petrov ti strica blogul pacat tu iesti desteapta el ie vai de puta lui femeile is proaste cand vine vorba de barbati prosti chiar de is destepte

  RăspundețiȘtergere
 5. Se credea si el din grupul vostru :))

  probabil nu avea prieteni :-??

  RăspundețiȘtergere
 6. Incomensurabilul21 noiembrie 2010, 12:09

  Costica Brehar, un pedagog de scoala noua

  RăspundețiȘtergere