joi, 11 noiembrie 2010

Lăsaţi copiii să vină la Mine!


Clujul candidează la titlul de capitală culturală europeană a anului 2020. Oraşul ăsta s-a dezvoltat enorm în ultimii 4-5 ani, e aproape de nerecunoscut. Totuşi, în pula mea, nu se poate ca-n secolul 21 să existe aşa ceva pe una din cele mai cunoscute străzi ale oraşului. Căcaturile astea de sârme, de care răspunde Electrica Transilvania bănuiesc eu, ar trebui să fie foarte bine închise în cutiile lor, nu cum se vede în aceste poze. Pe strada cu pricina sunt zeci de astfel de exemple (bine, nu numai pe strada asta, dar pe asta am vazut cele mai multe). Până şi cele care au o uşiţă, o au doar de formă, o poate deschide şi-o vrabie, darmite un copil.


10 comentarii:

 1. Dacă-s stîlpi de iluminat public, înjură-ţi primăria. Şi stai liniştit, că de astea vezi şi-n Sibiu care-o fost capitală europeană acu-s 3 ani...

  RăspundețiȘtergere
 2. creca-s de iluminat sau de aia de trolee, pula mea stie, oricum e inadmisibil, oricine s-ar ocupa.

  RăspundețiȘtergere
 3. Așa e și în P.Neamț. Cînd plouă mai iau foc cutiile alea. Primăria zice că nu are ce face, cei de la Eon nu vor să le aranjeze.

  RăspundețiȘtergere
 4. Deșteaptă e pula aia a ta, ce mai știe? Să exprime o idee fără să-și spună numele în conversație știe?
  Dacă tot e atât de supărată pula ta care a facut pozele alea, cum să nu știe pentru ce sunt acei stâlpi?
  Și cum spune si Mehigh primăria n-are legătură ... mergi depune plangere la Eon să vezi ce-ți spun ăia și fă un update la post ...
  Succes și mai lasa-ți pula în pantaloni că stă bine acolo !

  RăspundețiȘtergere
 5. cat spirit civic.. ti-e frica de situatia in care dupa ce iti bei petul de bere sa nu te pisi pe stalp?

  RăspundețiȘtergere
 6. Stai liniştit la locurili voastre.
  Atena, care a fost mult timp capitala culturala europeană, înainte să existe Europa, are pe alocuri nişte găoaze între trotuare şi carosabil în care poate cădea uşor un copil, chiar unul supraponderal.

  RăspundețiȘtergere
 7. stef draga, eon aia is cu gazu. in pula mea.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cred ca-s furate, de moment ce-s de fier:D mai sunt stalpii de aluminiu din juru cimitirului, toti is deesfacuti ... se fura fratele meu tot!

  RăspundețiȘtergere
 9. se fura fratele tau tot...sugi tu pula aici ii cluj nu bucuresti

  RăspundețiȘtergere