marți, 14 decembrie 2010

Produsul verde


Vecinii de sub mine îs foarte harnici, gătesc în fiecare zi. Dacă ar face-o într-un mod cât de cât normal, aş putea spune chiar şi ce gătesc pentru că, dacă las uşa la baie deschisă, se umple toată casa de putoarea generată de chestia pe care ei o consumă. Un lucru e sigur, gătesc cu untură de porc. Şi nu o dată doar. Adica nu o dată în sensul că folosesc de mai multe ori aceeaşi untură arsă. M-am tot întrebat ce pula mea prăjesc ei în untura aia infectă de pute în asemenea hal la mine şi pe scara blocului. Raspunsul nu poate fi decât unul singur: căcat! Presupun că stau cu tigaia încinsă lângă budă şi aruncă repede în untură căcatul aburind. Zilnic. Nimic nu se pierde!

11 comentarii:

 1. Redneck's special. Inainte sa-l arunce in tigaie, il baga in ou' sa faca cacatu' pane.
  Vrei sa stii cum se face cozonacu?

  RăspundețiȘtergere
 2. Am avut şi io vecini asemenea. In Mănăştur(stăteam uşă-n uşă), da' şi în Sibiu...
  Mai trăgeai o haiduceală sîmbăta cu beuturi multe şi duminica "în zori de zi" pe la 12-1 îi apuca friptureala. Faină senzaţie...

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar despre asta vorbeam azi cu unul, ca are o vecina in scara, si putoarea asta lasa usa de la intrare deschisa si ii ies toate putorile din casa. Untura, bors, urina, putoarea pisicilor, miros de mancare din aia puturoasa pentru pisici. Ce infect miroase pe holul scarii lui.

  RăspundețiȘtergere
 4. been there, am mers frumos pe palier in jos - nestiind ce vecini nu mai au usa la bucatarie, intreband daca la ei in baie pute a haleala. Am ajuns la ala de la 2 care facea zacusca evident cu usa de la baie..a..nu la noi nu pute. mirific. IDIOT inchide usa de la baie si porneste in pana mea hota -ca tot ai - fin'ca ne faci pe toti sa dam in hepatita cu duhorile emanate. Nu s-o mai intamplat de atunci. rednecsii trebe educati...si nu bland!

  RăspundețiȘtergere
 5. daca citesti blogu asta de mai demult, stii desigur ca i-am vizitat intr-o noapte.

  RăspundețiȘtergere
 6. da adresa sa le trimit un bax de ulei

  RăspundețiȘtergere
 7. Iti inteleg greatza. Sub mine stau un mos smintit (din cauza caruia am ajuns la politie, ca bat noaptea cu patul in podea) si o baba, vai steaua lor de imputiti. Intr-o zi scutur o cuvertura pe geam si vad ca aveau pe tablia din dreptul geamului o oala cu haleala, fara capac. In plus, baba era la geam. Imi zic: "Aoleo, i-am dat praf in mancare, sa vezi urlete acum!" La care ea, afabila: "Lasa, vecine, da-i inainte, nu-i problema!"

  RăspundețiȘtergere
 8. Provocare pentru Petrov :
  Daca iti faci adresa publica, in maxim 48 de ore va lua fiinta un comando de tipe bune care te vor vizita sa iti suga pula. Ca aici :

  http://www.redtube.com/7047

  Ramane ca d-l Petrov sa raspunda acestei provocari

  RăspundețiȘtergere
 9. @Anonim scoate-ti mana din buzunar cand vorbesti cu Petrov. si scoate-ti mana din buzunar cand vizualizezi redtube

  RăspundețiȘtergere