miercuri, 29 decembrie 2010

Surimi în ulei


În autobuzul plin mă chinui să mă ţin de bara care e cam departe de mine. Oribil e să te freci de toţi jegoşii. În stânga mea, unul norocos stă pe scaun c-un rucsac gri în braţe. La un moment dat îl văd că îşi pipăie pantalonii, apoi fundul rucsacului. Îi curge ceva din rucsac. Deschide rucsacul, cotrobăie prin el şi scoate o caserolă albastră de surimi în ulei Ocean Fish. Caserola e spartă, ceva a înţepat-o sau s-a rupt sub greutatea celorlalte lucruri din rucsac. Tipul, tot uns de uleiul curs deja, stă cu caserola în mână şi se gandeste. Nu-i ia mult până se pune să-şi lingă degetele, apoi îl loveşte ideea de geniu. Începe să sugă uleiul din caserolă prin gaura. Îl suge pe tot. Apoi scoate nişte şerveţele şi îmbracă caserola în ele. O pune la loc în rucsac. După vreo cinci minute îl văd că tuşeşte ciudat. Se uită în jur, deschide resemnat rucsacul. Borăşte în rucsac.

9 comentarii:

 1. Recicleaza, Refoloseste, Regurgiteaza.
  N-ai auzit ca nimic nu se pierde?

  RăspundețiȘtergere
 2. Haha!!! Imi aduc aminte de o faza din Jackass cand mananca unu din ei oua crude si apoi le vomeaza intr-o tigaie si face omleta pe care o mananca din nou =)).

  RăspundețiȘtergere
 3. Era singurul traseu posibil avand in vedere ca s-a asezat pe scaun intr-un autobuz aglomerat cu pasageri. Vina te face sa ti-o dai crunt, fara sa vrei constient asta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu era singurul traseu posibil, doar că era omul extraordinar de îndelicat (dovadă şi faptul că i-a căzut greu de la o nimica toată).
  Am văzut cu ochii unui vecin al meu cum un beţiv, stimulat de zdupăniturile autobuzului, a tras un jet orizontal, de l-a tencuit pe ceafă şi dosul urechilor pe cel din faţa lui. Care s-a întors foarte calm, ştergându-se după urechi, şi l-a întrebat: Ce faci dom'le?

  RăspundețiȘtergere
 5. asa-i romanul :)))

  e ce nu a facut-o frumos, cu o bucata de mamaliga si ceapa ?
  :))) nu cred ca mai bora !!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte previzibil. Stiam ca o sa rid.

  RăspundețiȘtergere
 7. acu sincer putea sa evite sa-si umple rucsacu si cu boratura, si s-o dea pe jos, dar nah, mai sunt si oameni civilizati... prosti, da civilizati lol

  RăspundețiȘtergere
 8. Se duce acasa. Deschide rucsacul. Scoate caserola. Invarte surimi in rucsac. Ii mananca. Apoi, ragaie cu satisfactie: "Delicios" :))

  RăspundețiȘtergere
 9. http://webtv.realitatea.net/actual/un-vitelus-blocat-pe-gheata-a-fost-impins-la-mal-de-curentul-unui-elicopter?autoPlay=true&pl=featured&page=1#ve_video_player_a

  RăspundețiȘtergere