vineri, 28 ianuarie 2011

Cum am aflat că sunt grasă


Când mi-a zis cineva că nimeni nu e de neînlocuit, o ardeam mândră şi sigură de unicitatea mea. Care dacă nu eşti sigur pe tine, se numeşte că eşti complexat şi emiţi vibraţii negative. Cum ar veni, transmiţi chimic, sonic, telepatic, plm că eşti dispensabil. Cum ar veni bis, îl hipnotizezi p-ăla să se descotorosească de tine.

Şi cum eu, în afară de calităţi pozitive, am şi defecte negative (vezi coloana sonoră), am decis să demonstrez lumii întregi că lipsa mea egal lipsa sensului. Şi ştim cu toţii de la maestrul Pleşu că unde nu-i sens nu-i nici viaţă. Şi mi-am dat demisia. Şi n-a mai avut sens. Pentru mine decât.

(Care juma' de muie Pleşule că nu i-ai explicat mai clar lu' Liiceanu faza cu sensul în emisiunea la care m-am uitat şi eu.)

Semi sufeream din orgoliu că uite, futu-i, nu-s cine credeam io că cred ei că sunt, mai exact Dumnezeu, care, dacă demisionează, vine apocalipsa. Nu mă implora nimeni să mă întorc să fac iar lumină, să zic în prima zi contract şi atunci să se semneze contractul, să zic în a doua zi bancă şi atunci să se umple contul şi tot aşa.

Dar pula mea, asta nu era atât de rău. Nu eram unică. Încă. Nici Iisus n-a fost din prima. Bă, da' să aflu că m-au înlocuit cu 3 (trei) oameni, asta a fost horror. Imediat m-am dus să mă cântăresc.

26 de comentarii:

 1. inseamna ca ejti omu cu trei fețe (cel puțin)!
  cool.

  RăspundețiȘtergere
 2. Te-au inlocuit cu Mama si Fiica si Sfantu DUH :)))))
  The Jews!

  RăspundețiȘtergere
 3. pula ta, milf! si io tot cu trei femei deoadata vorbeam cat ai lipsit. graso!

  RăspundețiȘtergere
 4. de fapt vorbeam cu 5 femei si un om, trompeto!fa adunarea!

  RăspundețiȘtergere
 5. da, ostape, am vazut ca ti-ai imaginat ca ma poti inlocui. stii ca io nu fac reprosuri, astept sa-ti dai seama singur =))

  RăspundețiȘtergere
 6. De fapt 5 femei vorbeau cu tine si tu vorbeai cu mine iar io nu vorbeam cu Milf.

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi place tonu' tau de persifleu, te face vulnerabil. Io sunt d'aia de face reprosuri, imi trebuie doar un motiv si daca asta cauti, te'apropii decisiv.

  RăspundețiȘtergere
 8. n-ai de ascultat muzica de cacat la chitara rece in seara asta, marghi? ca oamenii astia s-ar culca.

  RăspundețiȘtergere
 9. N'ai de vorbit cu femei? ca treneaza a libidinoseala tangentiala si eu te'as cam lasa.

  RăspundețiȘtergere
 10. du-te-n banat! sau la aia din oltenia care taie porcu si il termina in aceasi zi. sau scroafa.

  RăspundețiȘtergere
 11. Bine, Ostape, cand ai sa te lamuresti si tu ce'ai vrut sa zici cu asta, desi n'are legatura cu nimic, poate'mi explici si mie vreodata sorijinit in toiag si cu cu cusma data pe spate care'i obiceiu' prin diverse zone de la tara in materie de taiat porcu', ca io la mine la civilizatie n'am unde sa'l cresc in baie si cumpar de la alimentara produse porcine prelucrate.

  RăspundețiȘtergere
 12. pai tocmai asta ziceam. iti imparti produsele porcine obtinute cu greu cu aia din oltenia care mananca de-astea odata pe an. in rest praz si stevie. tu alegi.

  RăspundețiȘtergere
 13. gata, marghi, du-te la somn si lasa oamenii sa doarma. scrie pe un servetel ce ai maine de tradat.

  RăspundețiȘtergere
 14. -vreau si eu sa stiu ce informatii a sheruit Marghioala cu ala din Oltenia(mantzy ??) de s-a suparat boyfriendu' ei,pls !!

  RăspundețiȘtergere
 15. Da, cand aflati, va rog sa'mi spuneti si mie ca am vazut ca si lumea se uita usor circumspect la mine pe strada. Poate sufar de sindromu' Tourette si nu stiu io ca spun chestii pe care nu le spun.

  RăspundețiȘtergere
 16. io nu vreau să știu nimic. vreau dreptate culturală și justiție sexuală. cine pe cine trădează să-i fie rușine la morgă! am zis și-om fi!
  în altă ordine de idei, vând combină hifi jvc (cu tot cu paporniță de rafie)contra două litre de holercă hipi și un bax de pelmel.
  nu mă contactați că io nu v-am contractat.
  huo, intelectualilor!

  RăspundețiȘtergere
 17. m-am răzgândit de la paporniță. vând numa combina. cu papornița am niște socoteli nerezolvate.
  muie preșu. muie limbiceanu.
  și desigur muie oana roman.

  RăspundețiȘtergere
 18. acu să vede bine fonta, iubita mea?
  un ANONIM. mersi.

  RăspundețiȘtergere
 19. Bai milfo, nu stiu ce ai rationat tu gresit acolo ca si´n locu´meu au adus trei pizde(tre´sa respect adevaru´sexist)dar am ramas si eu p´acolo.Cu salariu marit pa sinecura ;o) Da´bine io strivesc cintaru´sub mine, am alta prestanta.

  RăspundețiȘtergere
 20. cimpoaca, aproape ca nu mai mi-e frica de tine. si asta ma sperie. muie toti aia.

  garcea, da-te mare.

  marghi si ostap, iara traiti intr-o confuzie gen aia cu dreptu' la blog, ha?

  RăspundețiȘtergere
 21. În iubire nu există teamă, ci iubirea perfectă alungă teama, pentru că teama este o piedică. Într-adevăr, cine se teme n-a fost făcut perfect în iubire.
  Nelu van Jesus

  RăspundețiȘtergere