joi, 24 martie 2011

Marile adevăruri se zic la beţie


Am o colegă în vârstă. Care când ai 60 de ani, te clatini, vorbeşti incoerent şi borăşti, ori te cauţi urgent de tumori prin cap, ori bei în pizda mă-tii acasă la tine. Pentru binele actelor de pe birou tău, care ajung în mâna mea după ce le ştergi parţial - chioară cum eşti - de vomă.

Nimic pe lumea asta nu e mai scârbos şi mai degradant decât o babă beată. Bă, dacă până şi Sue Ellen era greţoasă la beţie (cine zice că Sue Ellen era naşpa să-l pupe Tatoiu), d-apăi una care te face în fiecare zi să crezi c-ai ajuns pe planeta maimuţelor?

Deci, după ce că ai sindromul Scufiţa Roşie şi te crezi această tânără zglobie pentru că vârsta reală e aia pe care-o simţi în suflet, nu aia din buletin, după ce că eşti ultima penală care intră-n sevraj de la 9 dimineaţa şi te faci de căcat fiindcă eşti o beţivă care clipeşte foarte des, mai eşti şi cea mai ordinară mincinoasă. Femeia are periodic "crize de fiere". Care o apucă după ce "merge la pipi" de vreo 20 de ori. Dacă nu-i acorzi atenţie în timpul crizelor, devine melancolică şi desenează, solitară, cu maţe pe hârtiile de pe masă. Dacă-i acorzi atenţie - borăşte printre elucubraţii în coşul tău de gunoi.

Azi am anunţat-o că la prima criză o duc la spital. "Nu se poate, doamnă, să vă mai chinuiţi în halul ăsta". S-a uitat la mine cu ură şi mi-a zis inimaginabil de clar: "O să se afle că n-ajungi niciodată la 8!"

11 comentarii:

 1. du-o la spital...de nebuni si betivi :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Ba,nu-i frumos sa vorbesti asa de ma-ta,care ti-a dat o slujba si un rost in viata,pe langa multe altele !

  RăspundețiȘtergere
 3. iO zic sa-i arati articolu .. o sa-si dea sema singura :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Blonda, bruneta si grasa stau in aceeasi crasma, in care stau si eu. Acum daca ar veni si baba, as bora cei doi covrigi, si as alege semintele de susan care nu le-am ros cum trebe, si le-as roade de la capat, in vazu tuturor. Pentru ca asta ar trebui sa fac.
  >:D< MILF

  RăspundețiȘtergere
 5. http://www.realitatea.net/interlopul-gore-din-cluj-s-a-taiat-cu-un-cutit-in-plina-strada_817470.html

  RăspundețiȘtergere
 6. Pai si? care´i problema? Adica ce te´a retinut sa´i replici " ce mai conteaza, tu sigur ajungi la noua. Spitalul, zic."

  RăspundețiȘtergere
 7. @rasta, ca de obicei noi doi fara cuvinte, numa hugs!
  @voroncas, sefa, doar n-o sa crezi o betiva :D
  @garcea, nu era, ma, pacat a stric frumusete de replica? e ca-n gimnastica, tre sa stii sa stai la poza de final.
  @muie kaos: muie kaos!

  RăspundețiȘtergere
 8. Milf, nutez giuca cu cimnpo, că-i un sensibil.

  RăspundețiȘtergere
 9. pana la cati ani pot sa ma imbat fara sa devin (foarte)penibila???? tre sa stiu, ca acusi-acusi imbatranesc si eu si nu vreau sa fiu trasa de urechi pe vreun blog

  RăspundețiȘtergere
 10. pana cand observi ca lumea incepe sa ti se adreseze cu doamna in loc de domnisoara.

  RăspundețiȘtergere