marți, 3 mai 2011

Pentru arhive


Orice glumiţă, oricât de tare, pe tema asta tot de căcat e. Pentru că glumă mai bună decât ştirea în sine nu există. Bin Laden, această pisică - mai nou de mare - cu 9 vieţi, a mai fost ucis şi va mai fi. Nu există comic mai mare decat acest Mr. Bean Laden. De aceea nici nu m-am străduit să găsesc ceva cu umor pentru postul ăsta care trebuia totuşi să existe pentru a bifa subiectul. Plm, nu poţi trece cu nesimţire pe lângă cel mai mondial eveniment. Deci na ceva de bun simţ, finuţ, dietetic, care să nu eclipseze personajul!

10 comentarii:

 1. plm Milfo, puteai să-l laşi nebifat.
  Căcat cu mac! Te pomeni că dacă obama l-o împuşcat pe osama îmi creşte mie nivelu' de trai!
  O P**Ă!!!
  Banzai!

  RăspundețiȘtergere
 2. da, dupa modelul sauron+saruman.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bin laden nu e un om, e o organziatie. SI americanii mint

  RăspundețiȘtergere
 4. Gangsta shit. http://imgur.com/gallery/jV6aC

  RăspundețiȘtergere
 5. M-a sunat O.b.L. si mi-a spus ca s-a saturat sa tot fie impuscat.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ăsta e post de rumegat pentru crawlerele motoarelor de căutare. Eşti o "Popularity Whore".

  RăspundețiȘtergere
 7. ba Boa, ce plm sa fac? io-s femeia pe blogu' asta, io ma ocup de prostitutie. pentru filosofie, apeleaza cu incredere la Petrov. o sa-ti iei cu siguranta un bocanc in bot :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Scuzati ca intervin, doamna Milf. Bin Laden a fost "omorat" pentru prima oara. Nu-mi aduc aminte pana acum de vreun oficial care sa fi declarat ca Bin Laden nu mai exista. Se implinesc 10 ani de la 9-11 si trebuie sa faca ceva ca sa-i linisteasca pe aia care-si mai aduc aminte de twin towers. Cel putin pentru asta povestea cu Bin Laden a luat sfarsit. Daca nu si pentru Libia, dar Gaddafi mi se pare small fry. Bin Laden e small fry si el pana la urma. O sa deseneze altul. Deja si-au depus candidatura Zawahiri si Awlaki. Va multumesc.

  http://putinfreakshow.blogspot.com/2011/05/why-has-us-put-end-to-bin-laden.html

  RăspundețiȘtergere