marți, 7 iunie 2011

Către un alcoolic neanonim


Bă Cristi Minculescu,

După ce nişte cretini exaltaţi se porniseră să strângă bani pentru operaţia ta de transplant de ficat distrus de alcool, după ce, în cele din urmă şi din păcate, statul român a făcut un gest electoral şi ţi-a plătit din banii noştri operaţia, tu te apuci să faci reclamă la bere? Nu ţi-e ruşine, afacerist mizerabil ce eşti?

Petrov

9 comentarii:

 1. Era mai smecher daca facea reclama la votdckă, asa, cu berea e un compromis mizerabil.

  RăspundețiȘtergere
 2. berea un adevarat remediu ! compozitia berii este complexa, contine minerale 1-2mg/l,tiamina, ribiflavina, niacina, iata de ce berea a fost scoasa de germani din categoria bauturilor alcoolice si inclusa intre alimente.berea favorizeaza acumularea de vitamina C la nivelul ficatului si splinei si fortifica organismul. berea aduce numai foloase :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Caaand Petroov nu va mai fiiii
  Nu nee vom amintiii
  Dupa el vom trageee
  Apaaaa

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma intreb ce operatii au patimit aia care apar in reclamele la medicamente pentru prostata sau laxative?... Sau mai bine sa nu ma intreb. Rusineeee, Cristi Minculescu! Rusine!

  RăspundețiȘtergere
 5. :))))))))))))))) asta nu am stiut-o. Petroave, nu fi invidios, Minculescu asta te-o intrecut la capitolu ironie.

  RăspundețiȘtergere
 6. Minculescu se lauda inca de pe vremea lui Ceausescu ca nu mai bea decat votca. Asa ca berea (atat de hranitoare, cum sublinia si Vuk mai sus) repara tesuturile hepatice distruse de votca, deci e normal.

  RăspundețiȘtergere
 7. cainele moare de drum lung si prostu' de grija altuia....
  cu acestea fiind spuse: "Domnilor va fut muma in cur" - pentru ideea asta creata si gandirea la PET de care dati dovada!

  RăspundețiȘtergere
 8. tu futi numa-n ghilimele de obicei?

  RăspundețiȘtergere