luni, 4 iulie 2011

Vişine cu smântână şi scorţisoară


Se iau 200g de vişine ieftine semifermentate (3,5 lei/kg), se spală bine, se scot sâmburii, se pun într-un bol verde cu două linguri de zahăr, se toarnă în bol o jumătate de smântână mare, se adaugă scortişoară, se amestecă bine, se storcesc un pic vişinele, se amestecă iar, se consumă foarte repede cu poftă preţ de 5 minute maxim, se intră pe messenger, se scriu 2-3 randuri, se dă log out repede, se aleargă la baie, se citesc multe pagini din Sorin Preda cu multă milă pentru vecinii de deasupra, se trage apa de minim două ori.

Poftă bună!

12 comentarii:

  1. Si eu care credeam ca zici ceva inteligent.
    In loc de visine merge o lebenita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca un episod din serialul Experiente la closet.

    RăspundețiȘtergere
  3. asa, si ce plm vreti voi mai anonimii pielii pulii de furnica? manca-mi-ati pula de fani retarzi!

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce intr-un bol verde?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma pis pe toti retardatii care in loc de "pepene" zic "lubenita" sau, mai cretin, "lebenita".

    RăspundețiȘtergere
  6. si tu cum ii zici la pepene daca la lubenita ii zici pepene, inginere?
    io ma pis pe toti care zic sunca in loc de slanina si vacuta in loc de vaca.

    RăspundețiȘtergere
  7. cacat, asteptam si poze la atata sinestezie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma pis pe toti retardatii care in loc de lubenita zic pepene... sudisti imputiti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Petrov isi provoaca singur indigestii, doar de dragul de a mai petrece cateva ore la veceu.

    In rest casca gura la oameni si scrie pe blog.
    Ce viata palpitanta are omul asta.

    RăspundețiȘtergere