vineri, 19 august 2011

Meşteri, modă, masacru


Dacă ar fi să caracterizez într-o singură propoziţie modul în care gândesc electricienii, instalatorii, reparatorii de electrocasnice sau alţi meşteri meseriaşi de genul ăsta aş putea-o folosi pe aceasta, luată din bogatul lor vocabular: “VĂ FAC IO UN BIP!”.

Câteva cuvinte legate de modă: dragi băieţi, nu e frumos să purtaţi şosete lungi la pantaloni trei sferturi, să nu mai vorbim despre pantofi!

În final vreau să vă spun că am asistat aseară, atâta cât am putut rezista, într-unul din puţinele baruri dacă nu singurul în care încă intru cu plăcere, la un eveniment pe care pot să-l numesc fără exagerare masacrul divertismentului. Nu intru în detalii, pentru că mi-e drag locul respectiv, iar oamenii ăia care au evoluat într-o maimuţăreală de nedescris care se dorea amuzantă n-au nici o vină săracii. Vorba lui Puya ...

7 comentarii:

 1. Trebuia poate sa le faci un bip la instalatori sa-ti desfunde conducta cu pompa lor naturala de presiune ... (cred ca stiu locu ala cartonat si ma dezgusta de ceva timp)

  RăspundețiȘtergere
 2. http://www.kontraband.com/pics/27883/The-Unexplainable-Gallery-Part-10/?gpage=7#show

  RăspundețiȘtergere
 3. Unde in Cluj s-a intamplat asta ? In Janis sau unde, in L'Atelier ?

  RăspundețiȘtergere
 4. tu esti anonimu cu mingile la fileu?

  RăspundețiȘtergere
 5. Exista asa:
  - anonimul care face cantecele, si subliniaza mereu faptul ca Petrov e doar un ratat care nu face niciodata nimic, plus glume cu MO
  - anonimul care intreaba: ''unde s-a intamplat asta'' ?
  - anonimul care rade de obsesiile fecale ale lui Petrov
  - inca 2-3 anonimi mai episodici

  RăspundețiȘtergere