marți, 13 septembrie 2011

...câte-un pic, acum n-a stat!


În faţa Librăriei Universităţii era adunată multă lume. Poliţie, trecători, muncitori care adunau bucăţi de tencuială căzută pe trotuar. S-a întâmplat asta:

Trei copii cu vârste între 7 şi 9 ani au fost loviţi de o bucată de tencuială în faţa librăriei Universităţii. Ambulanţele au venit de urgenţă să le acorde îngrijiri. Bucăţile de tencuială au căzut de pe un balcon situat deasupra librăriei.”

(sursa - aici)

Adică o chestie despre care scriam acum ceva vreme aici. Care nu preocupă pe nimeni.


6 comentarii:

 1. Uite dom'le ca Petrov stia si nu l-am ascultat...

  RăspundețiȘtergere
 2. Păi ce poate spune acuma omu` de pe la Primărie, Consiliul Judeţean sau Local? S-a întâmplat! Ne pare rău pentru familia copiilor şi pentru copiii respectivi!

  Eh ... căcat ... De ţinut cont este că în centrul Braşovului, pe Republicii şi strada paralelă (Postăvarului) sunt multe puncte de sensibilitate în acelaşi sens. Dacă ai norocul să mergi de la prefectură spre Republicii, pe lângă Colegiu Naţional Unirea trebuie să mergi pe stradă (nu pe trotuar) altfel te poţi treză cu bucăţi din măreţul Colegiu Naţional sau din faimoasa Universitate Transilvania.

  Pe sfârşitul iernii să nici nu mai povestim ... te trezeşti cu baie de zăpadă destul de des prin centrul Braşovului :) e funny când o păţesc alţii... dar cum înjuri dacă eşti tu în situaţia respectivă! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Botezu Clujului, cred ca e un risc la care ne expunem toti. Cluj is alive! :D

  RăspundețiȘtergere
 4. pai ce cautau copiii la libraria universitatii?! toate la timpu lor...

  RăspundețiȘtergere
 5. =)) erau copii unguri, astia-s mai avizi de cultura.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ca tot aveam noi de gand sa venim in Cluj!
  Nu zic ca nu mi-o pot lua in freza si in Bucuresti, pe langa teatrul mic, ministerul agriculturii etc., da' macar mai vad si peisaje.

  RăspundețiȘtergere