sâmbătă, 17 septembrie 2011

Prostie cu capişon


Unii oameni sunt atât de idioţi încât îşi închipuie că, dacă poartă glugă când afară mori de cald, par mai interesanţi, mai frumoşi sau chiar mai periculoşi.


12 comentarii:

 1. La fel de interesante îs puloverele alea de le poartă bărbaţii legate în jurul gâtului. Am văzut, şocată chiar, că sunt unele care doar imită puloverele, adică nu pot fi purtate decât pe spate, legate tâmpit de gât, ca şi cum ar fi pulovere, decât că nu sunt, ci practic doar o cârpă dreptunghiulară cu două pseudo-mâneci. Nu pot numi multe alte articole vestimentare (?) care să fie deopotrivă atât de inutile şi de ridicole.

  RăspundețiȘtergere
 2. nu stiam ca exista pseudopulover de ala=)) oribil intr-adevar!

  RăspundețiȘtergere
 3. Bucură-te că n-ai văzut! Aş da orice să fiu câteva ore în mintea unui om care dă bani pe aşa ceva şi apoi se mândreşte cu respectivul articol într-un mediu populat de semeni. Ceamaicea expediţie asta ar fi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Eşti în eroare, my friend. Poartă glugă ca să nu fie identificaţi de camerele de luat vederi. interlopii ştiu de ce!

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe cand un post despre Iulia Hasdeu?

  Pentru ca tatal ei a incercat sa o contacteze spiritual acum 100 de ani, craniul ei a fost furat dupa anii '90 de niste adolescenti, in vederea unei mui transceDENTARE.

  Si acuma vine intrebarea: A fost B.P. Hasdeu intr-atat de vizionar incat i-a facilitat fiicei lui o prima experienta sexuala peste vremi, contactand-o acum un secol?

  Adevaratul anonim

  RăspundețiȘtergere
 6. Chestiile astea nu duc nicaieri; din fericire, exista consolari:

  http://www.youtube.com/watch?v=kHSbEFOki5c&feature=share

  RăspundețiȘtergere
 7. deci naşu de pe rapidu 832 de viena avea unghii lăcuite. naşu era ţigan.
  la uzină la mine este şi oameni cu unghiili de la pcioare lăcuite. normal că au şlapi de firmă. am mai văzut ţigani megaobezi cu unghii lăcuite şi la ditamai reprezentanţa mamă vădafon din bu-cur-eşti.
  mă tem că poponăreala nu se rezumă la futut în cur şi suptu pulii, ci e mult mai profund-ă.

  RăspundețiȘtergere
 8. vezi si nelipsitele cizme estivale, cu gaurele sau nu :/ of

  RăspundețiȘtergere