miercuri, 5 octombrie 2011

Creiere roz-albastre


Îndreptându-mă spre casă, transpirat, cu bluza roz legată în jurul mijlocului şi c-o sticlă de Dr. Pepper atârnată de mâna stângă, m-am apropiat pe trotuar de o mamă cu două fetiţe.

Fetiţa cea mare: „Hihi! Băiatu’ ăsta are roz pe el, mamiiiii!”
Mama: „Şşşttt... Ţi-am mai zis că nu-i frumos....” bla bla bla.

Când îţi educi copiii că fetele poartă roz şi băieţii albastru, să nu te miri că fetele vor fi bătute de bărbaţi, iar băieţii îşi vor bate nevestele. C-aşa e de când lumea, nu?9 comentarii:

 1. ba petrov, practic ride cerc vicios la semicerc, ce faci tu aicea.

  RăspundețiȘtergere
 2. plm ar fi interesant de stiut daca aveai o afinitate pentru culoarea roz de cind te stii tu pa tine si nu doar de tz ani de cind un designer trendsetter gheu a stabilit ca rozu e za niu blec. Ca heterosexualitatea nu implica automat si un iq avansat stiam si fara sa´mi semnalizezi tu si altii asta cu diverse accesorii..roz. Io de exemplu imi asum prejudecata precum ca la un barbat in afara de capu´pulii si unghii ar fi de preferat ca gingiile sa fie roz, lucru din care rezulta aproape sigur ca´s nitzel rasist. Ori din ce ne zici tu acolo, un barbat care poarta roz nu e neaparat gheu dar sigur prost, iar o fetita educata in stilul clasic de impartzeala a rolurilor nu presupune ca e indobitocita in asa fel incat sa accepte mai tarziu violentza conjugala. In fine singuru´lucru cert din toata treaba asta este ca in sfarsit te´a remarcat si pe tine sexu´opus. Poate reusesti sa´ti imbunatatesti tehnica pt. e o varianta ce implica niste consecinte cam nasoale.
  PS - sa ma ierti, da´ziua asta atit de nasoala e inca in curs de desfasurare..

  RăspundețiȘtergere
 3. n-am nici o afinitate pt vreo culoare, in schimb am simtu hainelor care stau bine pe mine, culoare si textura si design incluse.

  "nu e neaparat gheu dar sigur prost" de aici incepi sa vbesti prostii (exceptand chestia cu violenta conjugala, dar asta e blog, nu manual de psihologie)

  PS - sa ma ierti dar ziua asta e atat de plictisitoare incat vbesc cu garcea.

  RăspundețiȘtergere
 4. bai, si pe mine ma oftica roz [inclusiv la femei] dar trebuie sa recunosc ca sunt cateva precedente ilustre:

  http://www.youtube.com/watch?v=z7t2sSPJJMo

  RăspundețiȘtergere
 5. haina´l simte pa uom! io te scuz, ma petrov cum sa nu te scuz. ba chiar si recunosc ca ce´ti scrii tu cu mina ta n´as putea io sa´ti scriu in veci de´a pururi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Haha... Petrov e unul dintre gheii Clujului care umbla in roz pe strada !

  RăspundețiȘtergere
 7. Dar ce nuanta de roz era? Batea inspre roz bombon sau ciclam fosforescent?

  RăspundețiȘtergere