luni, 10 octombrie 2011

De sus în jos


Toate femeile au, orice s-ar spune, o frică iraţională când e vorba de făcut copii. Ba chiar încă de-a deveni femei. E ceva în legătură cu faza asta care le stresează oribil. N-are a face cu pula sau, mai exact, cu sperma în sine. E dincolo de logică, medicină sau dragoste. E o chestie mai a dracu decât orice fobie.

Fie că-ţi doreşti să faci, fie că nu, spaima cu plodul e înfiptă ca o tumoră nedetectabilă ştiinţific undeva în interiorul femeiesc. Oricâtă educaţie, oricâte cărţi citite, oricâtă contracepţie sau oricâte tratamente de fertilitate, teroarea că ai putea fi gravidă sau că ai putea să nu rămâi înnebuneşte femeia în aşa hal, cum nici un bărbat nu-şi poate imagina înainte de 40 de ani, când moale e the new tare.

Da, e logic că dacă ai folosit prezervativul n-ai cum să faci copil. E logic că dacă iei anticoncepţionale – la fel. E logic că dacă n-a spart borcanul de maioneză în tine n-o să-i faci un hot dog. E perfect logic să râzi superior de proastele care o ard neprotejat şi-apoi se cacă pe ele de frică. Şi ar fi nedrept ca, dacă o singură dată te fuţi numa’ cu pizda şi fără creier, să păţeşti aşa ceva. Da’ unde e logica în faptul că-ţi întârzie ciclul ţie, perfect sănătoasă şi protejată?

Şi da, e logic să faci un copil dacă te fuţi ca ultima ţărancă fără televizor şi internet. E logic să se întâmple dacă faci refill cu sloboz fix la ovulaţie, fix pe gaura care trebuie. Şi n-ar fi drept ca, dacă o singură dată ai făcut un avort, să fii pedepsită aşa. Da’ ce e logic în faptul că-ţi vine ciclul mereu ţie, care-ai respectat toate cele lună de lună?

Aşa că până la medic şi, uneori, şi după el, singura soluţie e Dumnezeu. Care El e sus şi ne apără pe unele sau ajută pe altele jos. Plus că mi se pare normal să apelăm la El, fiindcă El ne-a învăţat acu’ vreo 2000 şi ceva de ani că există excepţie chiar şi când raţiunea sau faptele o neagă.

10 comentarii:

 1. hauzi?! ia cauta tu pe internet nitel natural labour, sau de fapt..caut eu pentru tine.. http://www.youtube.com/watch?v=5naQCzDi6aA iaca, crezi ca multe isi doresc asa ceva? Mbine, eu stiam din start ca nu vreau, dar dupa ce am vazut movie-uri de genul asta, chipurile educative, am decis ca nu e necesar sa suprapopulez planeta. Plus de asta a avea un plod nu e o distractie. e o "tumora" pe care o cari dupa tine cel putin 10 ani de zile pana se desprinde de tine - ca femeie - si se duce sa-i mai fu**a directia si lu tac-su...deci vrei copii? no, fa-i tu singur!

  RăspundețiȘtergere
 2. Io am vazut in Frieds un episod cân Monica și Chandler sau alții voiau un copil și o crezut prima dată că îi o casetă cu porno și sex și după aia s-o îngrețoșat și o adoptat cel puțin unu sau Phoebe o făcut tripleți cu fra-su și Rachel o făcut unu cu Ross și o scris Phoebe pe un afiș this is not a boy că nu mai aveau cu is a girl.
  În altă ordine de idei, milf, cît timp ț-o întârziat și de ce?

  RăspundețiȘtergere
 3. da, si exista riscu, atunci cand faci sex cu o femeie, sa fete copii prosti. ui la petre roman, care era un om cu capu pe umeri, sa zic asa, ce mandrete de fete proaste o facut.
  asa-i ca n-am inteles nimic din ce-ai scris acolo, milf?

  RăspundețiȘtergere
 4. mari, io-s in afara situatiei. pe mine deja m-a aparat El.

  ostap, tot nu ti-a trecut, ma, supararea?

  RăspundețiȘtergere
 5. tulai doamne, milf, da io nu-s niciodata suparat. decat nervos sau un pic parfumat. am uitat sa pun smiley face sau sa scriu hăhă, de-aia ai crezut asa.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ostap nu se supără, supărarea îl tocmește pe Ostap cân are nevoie. Ia.
  http://9gag.com/gag/338767

  RăspundețiȘtergere
 7. hmm ori ai o colega noua, ori s´a impiedicat alcoolista si a cazut cu pizda´n pula, ori ai surprins discutzii la toaleta.

  RăspundețiȘtergere
 8. orice colega noua nu s-ar fute, io-s singura normala de-acolo. betiva - nici o sansa la cat formol are in ea, iar la buda nu prea am timp sa merg. deci plm, p-asta chiar am gandit-o cu capu' meu :D

  RăspundețiȘtergere
 9. sa vad daca am inteles bn:e una careia i-a intarziat ciclul,desi a facut sex protejat,e cu pastilele la zi,e totul ok?
  daca e asa,spune-i sa stea linistita.s-a dereglat hormonal,de la mancare

  RăspundețiȘtergere