miercuri, 28 decembrie 2011

M 2


Zilele astea, plictisindu-mă grav, ca orice om inteligent pe lumea asta, am zis să mă mai anim puţin gândindu-mă la ceva mişto - la mine.

Şi mă gândeam aşa dacă s-ar face un film despre mine, cum ar fi? Şi prima oară am avut un moment de panică, de încremenire, ca şi cum m-ar fi înconjurat toţi câinii din Pantelimon sau ca şi când aş fi ţiganul ăla de la X Factor şi toate reflectoarele s-ar fi aprins brusc pe explozia mea acneică. Şi m-au luat şi toate transpiraţiile, dar asta poate n-avea legătură, că eram totuşi sub plapumă plus pilotă.

Deci, dacă stau să analizez - şi stau - situaţia e cam ca pula. Adică: nici nu m-am născut invers, în sensul că babă direct ca să întineresc pe parcurs, nici nu m-am umplut de căcat pentru un autograf, nici nu m-am sinucis c-un ciob in tutu, nici bâlbâită nu-s, doamne fereşte, şi dac-aş fi, nu m-as face de tot rahatu' decât pe plan local, da' nu-s bâlbâită, simt nevoia să accentuez. Nici nu zbor prin camere în timp ce mă prăbuşesc cu maşina-n apă în timp ce visez că mi-a murit nevasta-n vis. Pentru ca nu-s, iată, nici lesbiană. Nici nu-s o sărăntoacă într-un capot ciudat care dă cu evantaiu' pe la petreceri şi se coafează anormal cu beţe-n cap. Şi dacă cineva îşi închipuie că sunt atât de dereglată încât să anticipez că o planetă rea va distruge Pământul, înseamnă că am lăsat o impresie greşită pe blog.

Mă rog, câteva chestii drăguţe mi s-au întâmplat şi mie, am contribuit şi io cu ceva parfum bulgăresc la oceanul cu aromă naturală de petale de trandafir în care, desigur, plutesc diafan inimioare de turtă dulce şi pluş şi tot felul de lucruri cu care te faci de râs. Dar nu suficiente pentru o comedie romantică.


Chestiile nasoale au fost nasoale, dar nu atât de nasoale cât pentru o drama notabilă sau un trilăr.

În concluzie, dac-aş fi cumva pe un vapor de lux şi un trol heităr, sa zicem un aisberg, s-ar pregati să-l scufunde, şi cumva ar trebui să fac ce face toată lumea în situaţiile astea, adică laiv tuităr şi un treilăr de câteva secunde cu viaţa mea, deci dacă astea, atunci mi-aş da seama că n-am avut niciodată nici măcar un peşte care să ştie tot, am ales - banal - viaţa, am ratat ambele războaie mondiale, deşi aş fi făcut sigur o figura frumoasă într-un lagăr.

Acuma, probabil că mulţi dintre voi ar zice "neinteresant". Io aş zice un Woody Allen de succes.

20 de comentarii:

 1. da' un woody allen in vremurile bune! (revin si io la obsesia mea, ce sa fac)

  RăspundețiȘtergere
 2. Io zic ca un serial gen "cum am intalnit'o pe ma'ta".

  RăspundețiȘtergere
 3. marghi, atentie sporita, de alieni n-am zis nica. ar merge si-un serial gen torciud - plictisitor cu extraterestri.

  voro, finalul l-am scris cu gandu la tine :D

  RăspundețiȘtergere
 4. lol milfo, daca´mi gasesti si mie un rol de figurant, promit sa vin cu rochia de marilyn monroe, ca nu m´am barbierit de zece zile. Gura de canal o joaca baietu´ala cu retard din faltisheni.

  RăspundețiȘtergere
 5. garcea, imi pare rau. daca erai si tu turnu efel sau ceva care sa se integreze in atmosfera parizina, da. numa' ca asa, plm, cam aiurea, carnatii nu merg cu udi elan.

  RăspundețiȘtergere
 6. da, ma, tu erai aisbergu'.
  si sugi pula, nu pot fi simona tache in fiecare zi.

  RăspundețiȘtergere
 7. in textu asta ai exprimat ca nu esti la nivelul unei descrieri mediocre a unei capodopere

  RăspundețiȘtergere
 8. iar ai invatat comentariul din eugen simion?

  RăspundețiȘtergere
 9. double lol! oho si inca cum, mai ales daca´i asezonat cu baloane. De cirnat zic. Deci incearca si 2 days in paris, astalantu´e dragutzel desi totally overestimated.

  RăspundețiȘtergere
 10. ce-ti mai place Milf, dostoievski! mergi in plm cu domnu si fii mai bun

  RăspundețiȘtergere
 11. garcea, te-am prins ca te uiti la seriale cu adolescenti! de unde si acest totally

  RăspundețiȘtergere
 12. daaaaaaaaaaaa c´est vrai! pai ce sa fac si io cu´n picior in midlife criza si celalant in groapa? ma uit pe teen channel pa pornhub :o))

  RăspundețiȘtergere
 13. si troaca nu putu sa se abtina la milf

  RăspundețiȘtergere
 14. milf, sa zicem ca n-o sa te injur de data asta.

  RăspundețiȘtergere
 15. Deci ce'n gura si'a luat'o garcea si tot a continuat sa mai ceara. Las'ma ca o sa'mi fac io şou pe euforia sa vad cum o sa mai baleasca toti supusii.

  RăspundețiȘtergere
 16. marghioala, mi´as permite ca sa´ti zic cum ca n´ai inteles, iara, nimic

  RăspundețiȘtergere
 17. Cu exceptia vreunei glumite de messenger la care s'a facut in vreun fel referire, in rest iti spun io c'am inteles.

  RăspundețiȘtergere
 18. hmmm mnu, nu exista persoane de fata cu care comunic pe messenger, deci insist asupra faptului ca esti subiectiva. Adica am reusit sa te oftic cu alta ocazie si acum..whatever nevermind.

  RăspundețiȘtergere