miercuri, 25 ianuarie 2012

Muie cu tolceru'


Mi-am adus aminte, acuma când am fost acasă de sărbători, de-o înjurătură locală amuzantă: muie cu tolceru’! Întotdeauna m-a intrigat şi distrat semnificaţia şi utilizarea ei. O variantă ar fi că o persoană “dă muie” unei alte persoane. Asta ar însemna că e foarte potent şi are atâta spermă-n el încât o dă direct cu tolcerul pe gâtul celui înjurat, tolcerul fiind un fel de supapă pentru extramuie. (Desigur, muia cu tolcerul, în toate cazurile posibile, este o muie cantitativă, vindicativă şi nu calitativă, placută pentru cel/cei care şi-o ia/iau). Ar mai fi varianta ca persoana mai sus menţionată să aibă şi mai multă spermă şi să dea muie cu tolcerul unei mulţimi de oameni: Muie cu tolceru’, fraierilor! Ultima variantă e muia cu tolcerul gang bang, în cadrul căreia mai mulţi îşi dau drumul în tolcer şi dau muie cu el uneia sau mai multor persoane. Asta e muia de tip Piaţa Universităţii, clasa politică românească dându-şi drumu-n tolcer, iar regele fiind şerveţelul cu care se şterg la gură unii manifestanţi după.


12 comentarii:

 1. sciencefictionanton25 ianuarie 2012, 18:40

  Muie multimii se da cu stropitoarea, nu tolcerul.

  RăspundețiȘtergere
 2. cu tolceru fiecare se simte special in plm!

  RăspundețiȘtergere
 3. toti oamenii de bine ai presedintelui scandeaza in agora megalopolisului bihor:"varza, barza, viezure, minz!" toti oamenii presedintelui? nooo, caci fractiunea telectoala formata din pepe&trov face opinie separata si striga: "sloboz,sloboz!"

  PS-tölcsér=palnie, nu de alta da´poate mai citeste si Marghioala p´aici.

  RăspundețiȘtergere
 4. un reporter protv relatează despre viscol:

  blabla... un om bătrân se simţea foarte prost.

  RăspundețiȘtergere
 5. nu nu...muie cu tolceru se refera strict la a da multa muie unei singure persoane.

  RăspundețiȘtergere
 6. Răspunsuri
  1. da´ce ba, ai mai vazut tu palnie tip uger de vaca sau te duci repede s´o patentezi dupa ce citesti comentariul meu??!

   Ștergere
 7. da ba, garcea, cine plm a zis ca e muie simultana?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca te obosesti sa recitesti ultima propozitie o sa´ti dai seama, intr´un tarziu, ca lasa fenomenal de mult loc la interpretari, deci nu o mai da dezambiguizata. esti ca nen´tu base.

   Ștergere
 8. si tu la fel de bine intentionat ca nen tu tokes baci.

  RăspundețiȘtergere