miercuri, 2 mai 2012

Idei care nu vor deveni niciodată afaceri 8 - Concurs de pisici ude


Concursul acesta poate fi subiect de  film porno sau ar putea să devină o competiţie reală în anumite condiţii. Participantele, dezbrăcate şi aşezate confortabil în faţa juriului, îşi introduc în pizdă un beţişor cu o permeabilitate crescută, tratat cu o substanţă, care în contact cu sucurile secretate de pizdă când e excitată, se colorează într-o culoare oarecare: albastru, galben, roz, preferabil ceva care sare-n ochi. Doar prin puterea gândului, adică fără să se atingă şi fără surse de inspiraţie, competitoarele trebuie să se excite cât mai repede şi cât mai tare. Câştigătoarea se poate decide în doua feluri: poate câştiga, într-o primă variantă, cea care impregnează prima beţişorul până la o anumită gradaţie marcată pe acesta sau, în varianta doi, cea care într-un anumit interval de timp coloreaza cât mai mult din beţişor. Preferabil ar fi ca juriul să fie constituit din femei, iar pentru lesbiene să se organizeze un concurs separat, cu juriul compus din bărbaţi.


7 comentarii:

 1. imi place abordarea ta rece, behaviorista.

  ne putem gandi si la o continuare sci-fi. una dintre concurente, invinsa umilitor in acest joc, esueaza cu naveta pe o planeta indepartata, acoperita de mlastini. acolo, un mic calugar care vorbeste invers o initiaza in arta de-a se excita instantaneu. mai mult - o invata sa excite prin puterea gandului, de la distanta, orice fiinta, si chiar unele obiecte neinsufletite.

  RăspundețiȘtergere
 2. o invata si arta asta, si multe alte secrete. micul calugar urmase politehnica, intre 1982-88, asa ca stia sa asaneze mlastini. stia totul. atunci cand paraseste planeta, tanara fata nici nu mai simte nevoia sa concureze, e deja dincolo de acest joc futil. asa ca se marita cu un inginer din constanta.

  ps: femeia care o invinsese la joc era, in realitate, mama ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asa ca fata s-a inscris in psd pentru ministerul invatamantului.

   Ștergere
 3. sau sa-si bage betisoru in pizda si cand sa-l scoata nu mai e pizda.
  Petrov: mai usor cu injuraturile baieti, asta e un blog respectabil! CACAT! CACAT IN PIZDA LA CICLU! CACAT IN SANGE DIN PIZDA LA CICLU! CACAT IN SANGE DIN PIZDA LA CICLU CU PORUMB! SI O BERE RECE! brrrrr.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asa asa, linisteste-te.

   Ștergere
  2. ba, dimitri, esti ingrozitor de plictisitor. nu ai haz deloc. cemah cand injura sau se ia de lume e comic si coerent. nu esti inteligent. deloc deloc. inceteaza in plm ca esti foarte anost.

   Ștergere