marți, 24 iulie 2012

Atenţie, se mormăie!


Dacă nu eşti atent, o slujbă religioasă de la catedrala ortodoxă,  auzită la maxim din boxele scoase în piaţă te poate impresiona metafizic. Poate chiar există ceva solemn, înălţător, supranatural, grandios, atotputernic. Ceva înfricoşător ca vocile astea grave sinistre ortodoxe revărsate apăsător asupra enoriaşilor. Asta gândeam traversând piaţa pe lângă fântana arteziană. Apoi m-am gandit la clopote, făcând legatură cu tălăngile de la vaci.


9 comentarii:

 1. se numeste "chemarea credintei", Petrov! (trebuie sa raspunzi "Tata!) -sti bancul cu Isus si Geppetto?

  RăspundețiȘtergere
 2. "S-a ratacit Pinnochio si bunicul sau Geppetto il cauta de zor. Intreaba pe toata lumea daca au vazut un copil cu niste cuie batute in maini. Iar oamenii ii raspund ca nu au vazut asa ceva.
  Dupa ani de cautari Geppetto mergand printr-un desert se intalneste cu Iisus. Cand il vede, Geppetto il striga: "Pinnochio" iar Iisus raspunde: " Tata!" hai ma,ce naiba, stiu ca-l stii!

  RăspundețiȘtergere
 3. pardon de "copy/paste" de pe un website, nu dau nume, oricum esti un omulet rau si habotnic daca nu ai ras...macar la faza cu "bunicul" :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. bai ma enerveaza gluma asta sincer. nu stiu exact de ce.

   Ștergere
 4. pe mine ma enerveaza cuvantul asta "bai" e un cacat de cuvant, o inventie postmodernista de doi lei ca si "fai". Intre "ba", "ma" si "fa", bai/mai/fai sunt ca niste transexuali castrati.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da bai am inteles, stii de postmodernism.

   Ștergere
 5. Gluma lui areopagus e o gluma de oameni mici.
  Fut pe mama lu' gluma lu' areopagus.

  RăspundețiȘtergere