joi, 26 iulie 2012

Din luna gândiriiLuna amară pe Facebook:

“Va rugam sa mergeti duminica, 29 iulie, sa votati la referendum! Indiferent de optiunea voastra, aveti acest drept, castigat prin sacrificiul celor morti in Decembrie 1989. Nu avem voie sa ignoram acea jertfa, prin neprezentarea la vot. Mergeti si puneti stampila! Multumim!”

La fel am eu dreptul să nu votez, inteligentule!

Dragă Luna amară, eşti prost! La fel de prost şi penibil ca şi când ai organizat “Dansez pentru Roşia Montană”  în Piaţa Unirii sau “Ţară, ţară vrem ostaşi pentru Roşia Montană” sau licitaţia “inversă” pentru Hotelul Continental împreună cu ceilalţi tineri aşa-zis mânioşi. Numai că voi nu sunteţi ăştia şi n-o să fiţi în veci!

Du-te şi apune, Lună amară!

P.S. Muzică mai faci, Lună amară? Sau te-ai pierdut în ongisme şi flashmoburi, care, e drept, îs lucrative, menţin o trupă în atenţia presei, mai ales când trupa respectivă freacă menta.


7 comentarii:

 1. Frate asta e pe bune? ca eu tot ce am vazut pe pagina lor sunt raspunsurile un apps din asta cu intrebari de genul: "crezi ca luna amara poate sa bata o fata?" sau "crezi ca luna amara e lasi?"

  RăspundețiȘtergere
 2. daca-l iubesti pe Basescu, esti mai prost ca o pula bleaga.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ăştia sau asta nu sunt labagiii sau labagioaica de-i suflă-n cur lui Vîntu?

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma, tu n-ai inteles nimic. Luna amara fac tot ce pot ca sa ajunga USL la putere. Cine crede ca asta e doar pt Rosia Montana se insala. Uite o teorie: Dupa ce s-a dus dracu' regimul Nastase Luna Amara a ramas in pana de inspiratie. Asadar, ar fibine sa vina un regim PSD-ist.
  Luna Amara nu vrea decat sa compuna! Si Bamse mai lua o gura de asfalt.

  RăspundețiȘtergere
 5. am mai auzit de bamse asta, cine plm o fi?

  RăspundețiȘtergere
 6. http://hu.wikipedia.org/wiki/Berci

  Dadeau astia de la tvr Cluj propaganda

  RăspundețiȘtergere