luni, 16 iulie 2012

Vremea curcilorIndividul de pe trotuar vorbeşte tare cu alt individ de dincolo de gardul de sârmă al facultăţii de sculptură. Sfrijit, şters şi cărunt se uită lung după două tipe bine bronzate în pantaloni foarte scurţi de blugi, care se îndepărtează legănat pe trotuar şi se pregătesc să o ia la stânga spre intrarea facultăţii.

- Ia uite, amu o luat curba. Vezi ce curci? Şi n-au multe pene pă iele. Hehe! Ia uite alta! zice el, la apariţia încă unei tinere domnişoare tot în pantaloni scurţi.


6 comentarii:

 1. Prostule, nu exista facultate de sculptura. E doar o sectie la UAD, Facultatea de Arte Plastice.

  RăspundețiȘtergere
 2. si tu esti o sectie dintr-un cacat.

  P.

  RăspundețiȘtergere
 3. commenturile sunt mai bune decat articolul! MILF te rog corecteaza si scrie "sectiune" dintr-un cacat, ok? Inteleg ca Petrov e habarnist in materie de arte dar si tu in materie de limba romana?

  RăspundețiȘtergere
 4. ok, esti o sectiune dintr-un cacat.

  RăspundețiȘtergere
 5. HA HAAAAA! acum, sincer si elaborat: va citesc in mod regulat si 80% din ce citesc ma amuza copios, ras nervos! dar din pacate valoarea persoanei din spatele unui articol se vede in comentarii si (cu durere in suflet va spun) comentati fix pix ca nite semidocti ciudosi plini de judecati de valoare lipsite de valoare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. se vede o pl, poate ca n-am chef/rabdare/timp sa vbesc cu toti cretinii. nici nu sunt obligat, valoarea se vede in posturi, restul e chat.

   Ștergere