luni, 6 august 2012

Ce vă mai place să vorbiţi la copertă, boilor!Omul vorbeşte la mobil, o conversaţie foarte serioasă pare a se derula, în timp ce sub bărbie, atârnând de telefon, i se bălăngăne caraghios o chestie ce seamănă foarte bine cu o copertă de agendă. Imaginea asta o văd tot mai des prin oraş. Dacă progresăm în ritmul ăsta, o să vă atârne coperte de atlas geografic sub bărbie. Sau o să vă trebuiască adevărate harnaşamente să puteţi telefona. Asta vreţi în pula mea?


16 comentarii:

 1. Sa ma bata Sf. Haralambie care-a ucis ciuma daca inteleg ce-i cu atarnatura! Ce atarna frate de telefon? Ce coperta? Ca nici n-am mai pomenit asa ceva!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu, dar uite incerc sa ma informez! ai o imagine graitoare pt. fenomenul atarnator?

  RăspundețiȘtergere
 3. adica se scurg contactele din telefon, esti prost? si incearca sa le prinda pe barba sau pe fata, ma rog. n-ai deloc imaginatie, asparagus.

  RăspundețiȘtergere
 4. varu de la tara6 august 2012, 19:44

  treaba cu harnasamentul e mai veche, de cand purtau fetile talanga la gat.acu am ajuns la agenda. sunt curios cum va suna viitorul.

  RăspundețiȘtergere
 5. De la Asparagus pt. Dimitri cu mare incarcatura emotionala: draga Dimitri, ti-am citit articolele de pe blogul TAU (nu chiar toate, suficient ca sa fie un esantion reprezentativ) si concluzia mea este: nu esti prost, dar vei deveni daca in continuare te vei amagi ca esti genial si scriitor pe deaspura!
  P.S. Daca doream vre-o parere puerila de-a dumitale (adica de adolescent care-o rupe pe laba in baia liceului) iti adresam una direct pe blogul tau! OK?

  RăspundețiȘtergere
 6. eu chiar sunt genial si scriitor, doar ca tu nu intelegi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da, la cat de genial esti, ai putea fi kaos moon.

   Ștergere
 7. multumesc pentru sfaturi, oricum.

  RăspundețiȘtergere
 8. sunt si bogat, daca chiar va intere, sclavilor.

  RăspundețiȘtergere
 9. pari, e drept. da-ne si noua, fii mecena al nostru!

  RăspundețiȘtergere
 10. banii si puterea intoxica. o sa las vorba sa te considere genial peste trei sute de ani, daca esti si tu de acord, of course.

  RăspundețiȘtergere
 11. irelevant. de fapt, imi doresc sa intru la inchisoare ca sa am timp sa citesc, sa studiez si sa scriu, dar apoi m-as plange ca nu mai traiesc si nu am inspiratie. ori programul e de vina si trezitul dimineata, lenea si singuratatea, delasarea, interesul pentru tot felul de pacate si ilegalitati, problemele cu judecatoria de pe langa tribunalul timis, luciditatea.
  sau poate problema e ca nu scriu destul si nici nu citesc, mai ales ca cel ce m-a convins sa scriu, m-a parasit lol si acum promoveaza artisti cu putine vizualizari pe youtube, dar cu potential.
  in fine, am prea mult venin in mine si a venit timpul sa-mi caut locul in lumea asta mare, departe de tot ce am aflat pana acum, ca sa ma linistesc.

  RăspundețiȘtergere
 12. iote ma, mai sunt cretini care ma mai tin minte :)

  km

  RăspundețiȘtergere