miercuri, 12 septembrie 2012

I'm say it cure glaucomaAm venit pe jos azi. E bine să te activezi în aerul rece. Dar ce ochi aveau oamenii de dimineaţă! Parcă sufereau toţi de glaucom. Şi purtau cămăşi în carouri. Pe majoritatea bărbaţilor români nu-i duce mintea mai departe de-o cămaşă în carouri mici când e vorba să pună o haină pe ei. Îndesată bine în pantaloni, un fel de veşmânt al resemnării.


8 comentarii:

 1. da, da! sa stii ca si eu am observat fenomenul cu caroul si dungulita verticala; cred ca e un fel de simbol etnic sau cultural cum ar fi la scotieni fusta in carouri mari -un fel de vestmant al sarbatorii. Ti-ar placea sa ai camasa cu buline?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1. Trimite-i un mesaj in care sa-l chemi in oras si du-l la Kaufland sa mancati. Ii place acolo ;)
   2. Imbata-l bine cu bere Ursus, iar daca nu da semne de ameteala, insista. Se stie ca duce mult.
   3. Spune-i ca nu poate ajunge acasa si ar fi mai bine sa doarma la tine.
   4. Surprinde-l! In timp ce vomita pe canapea, imbraca-te in camasa cu buline inegale din material scump si culoarea rasaritului.
   5. Spune-i ca e un cadou pentru el, doar ca dumnezeu iti da, dar nu iti baga-n sac.
   6. In timp ce te dezbraca si nu mai e loc de dat inapoi, sopteste-i la ureche ca daca vrea sa continuati, trebuie sa iti promita ca intra o data, dar macar o data, si pe blogul tau.
   7. Am incetat sa mai banuiesc ca esti lesbiana. Cred ca esti un barbat prins in trup de femeie si daca stau bine sa ma gandesc, esti chiar gay. Il doare?

   Ștergere
 2. depinde de culori si material. si sa fie cu buline inegale, as dori.

  RăspundețiȘtergere
 3. am incetat sa banuiesc ca esti gay. TU NU STII SA TE UITI LA UN BARBAT!!
  sau poate esti o femeie prinsa in corp de barbat, care de fapt e lesbiana. daaa, asta era, tu nu faci parte din lumea barbatilor, decat trupeste. te doare?

  RăspundețiȘtergere
 4. Răspunsuri
  1. nici io nu imi dau seama, dar banuiesc ca are camasa in carouri si s-a suparat ! :))

   Ștergere
 5. Da' eu cred ca e o boala asta cu carourile. Si cum zici tu, camasa bine bagata'n pantaloni si curea. Maro, neaparat maro. De parca toti si'ar dori sa fie replicile nereusite ale nereusitului de Mircea Badea. Nu mai pot cu camasile in carouri, prieteni.

  RăspundețiȘtergere