marți, 18 septembrie 2012

Sufla-mi-aţi în pulă!Unii din cei mai proşti oameni lucrează în agenţiile de publicitate. Atârnătorii ăştia inculţi au mai produs un căcat. Cu alune. De pădure. Pentru 7 Days. O muiere suflă într-un „alun” din care cad o mulţime de alune. Atâta doar că idiotul care-a făcut reclama n-a văzut în viaţa lui un alun sau s-a gândit că oamenii care văd reclama n-or fi văzut, pentru că ăla din clip poate fi stejar, carpen, fag etc. numai alun nu e în vecii vecilor.15 comentarii:

 1. unii din cei mai proşti oameni n-au văzut în viaţa lor alun şi n-au mâncat în viaţa lor alune de pădure, aşa că mâncă căcat cu aromă de croasant.

  RăspundețiȘtergere
 2. esteti doi prosti baa, ala´i alun modificat genetic de guvernu´ gringo, face alune cu gust de ganja si aroma de pula´n pizda! Atentie poate contine urme de latex! Cind vin harabii cu havionu´se ratacesc printre craci.

  RăspundețiȘtergere
 3. păcat că oligofrenii ăia nu s-au aruncat de pe la etaju 10, aşa, şi să cadă cu curu în nişte creci de alun.

  RăspundețiȘtergere
 4. si alunele alea cit roata de tractor, reclama aia zici ca´i film d´ala catastrofic cu meteoriti mneah in aipedu´celui mai obscur regizor de reclame vei gasi scriptu´unui van trier. te doare mucii

  RăspundețiȘtergere
 5. era ieri una de la herbalife în autobuz, cu giantă, însemne, ce mai, dă firmă dă firmă. tinerică, aranjată, subţirică.
  şi mă uit io aşa la ea, ca omu, vorba lu marinuş, şi-o-ntreb: da ce-i aia herbalife? vreo alifie pentru şchinare? ea râde aşa reţinut, adică prost mai eşti, ţărane, şi zice, nu, e un preparat naturist. şi la ce e bun? e pentru o dietă echilibrată, pentru menţinerea greutăţii normale, căcat, şi începe să-mi povestească. vă interesează, aş putea să vă ofer mai multe detalii, căcat.
  da mâncarea ce are, nu e bună pentru dietă, zic io? v-aţi trezit voi acuma cu buruienile voastre miraculoase să-mi futeţi norma la slană şi jumeri?
  bă, şi porcu mâncă tot vegetale, şi d-aia să-ngraşă? proştilor!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. de obicei alea-s semigrase, sa para ca-s in curs de slabire.

   Ștergere
 6. trebuia s´o intrebi daca exista si varianta lite, ca tu vrei sa slabesti da´nu foarte tare.

  RăspundețiȘtergere
 7. Arborele ala e filmat in stepa africana din Tanzania, e un arbore de cacao care face alune cu cacat, continut care datorita concetratiei imense de bullshit i-a indus creativului acest delir horid.

  RăspundețiȘtergere
 8. http://www.rtv.net/becali-si-a-iesit-din-fire-monica-tatoiu-rade-ca-proasta-pai-eu-vorbesc-cu-toate-idioatele-video_44864.html

  RăspundețiȘtergere
 9. BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! fara glume tipic romanesti si fara comentarii la creatii absolut inutile pentru galaxie. Eu ce va tot invat, micutilor? Daca in lumea asta virtuala sunteti ULTIMII, ma intreb cum sunteti in realitate?!?!?! HORROR!

  RăspundețiȘtergere
 10. nu mai fa pula mare pe-aci cand esti beat.

  RăspundețiȘtergere
 11. Da! Bun sfat, o sa tin minte. Dar totusi...en guard!

  RăspundețiȘtergere
 12. Ui´ma, un´s´ascundea franglezu!! sweet!
  garde a toi, ba mitica, desi nu cred sa asculti de acest sfat pretios.

  RăspundețiȘtergere
 13. la inceput alcoolic... la final??? Vom vedea

  RăspundețiȘtergere