marți, 23 octombrie 2012

El eraŞi iată că se întâmplă a nu ştiu câta oară, dar de data asta finalul a fost diferit. Sună deci telefonul.

- Firma X, bună dimineaţa!

- Alooo! Io îs!

- Da? Şi io îs tot io! La revedere!

Futu-vă-n gură de căcaţi nesimţiţi! Muriţi dracului de ţărani, nu mai consumaţi aerul degeaba!


11 comentarii:

 1. pă mine m-o sunat unu de la un institut de beşini care făcea sondaje, studia băncile, pişat cu gust de fragi. bună ziua, cică, am plăcerea să discut cu dl. pulă? i-am zis, bă, pulete, o să ai plăcerea, şi anume să-mi sugi pula, da numa după ce-mi spui de unde-mi ştii tu nr. de mobil!

  RăspundețiȘtergere
 2. ahhahhahhaha trebuia sa´l intrebi ca´n banc "ioooo?" deja celebra faza cind suna telefonul fix " aloo, ba unde esti?"

  RăspundețiȘtergere
 3. aloou, domnu´petrov? sunt io, lanu´ de secara

  RăspundețiȘtergere
 4. mult ti-o trebuit sa schimbi finalul ?

  RăspundețiȘtergere
 5. da, nu se mai pune ca ai o rabdare infinita cred

  RăspundețiȘtergere
 6. ha haaaa la mine mere ca uns, invariabil! de fiecare data cand suna cate un sondajist din asta, imi aude vocea, sta 2 secunde pe ganduri s-apoi zice: mami sau tati sunt acasa scumpo?

  RăspundețiȘtergere
 7. Pe mine m-a sunat cineva din partea lui Liviu Alexa (care e de la voi din Cluuuuuj, din cate stiu) sa ma invite la nu stiu ce concert de lansare cu Mirabela Dauer si altii (eu am tinut-o minte numai pe Bela Scortaru). Acum vreo jumatate de an m-a sunat tot din partea lui Liviu Alexa un robot sa imi zica de nu stiu ce sala de sport, macar acum m-a sunat o persoana reala.

  Acum, eu culeg capsuni in Finlanda, sunt din Suceava si am facut facultatea la Iasi. De unde are Liviu Alexa nr meu de telefon (care e pe o firma din Suceava) si de ce ma tot cheama la Cluj? E homo?

  RăspundețiȘtergere
 8. probabil are liste in plm cu expati bogati:))

  RăspundețiȘtergere