joi, 4 octombrie 2012

O nouă probă olimpică?Era să mă cac pe mine. N-am mai trecut de nouă ani prin aşa ceva.  Mă întorceam pe jos de la poştă şi m-am oprit într-un părculeţ cinci minute să mă odihnesc. Atunci m-a apucat. Lapte cu cereale şi nuci mi-a trebuit.  Am zis că nu-i aşa grav şi că n-are rost să risc să intru în toaleta ecologică aflată la trei metri de banca pe care de-abia mai stăteam. Şi m-am pornit grăbit spre birou, în timp ce-n stomacul meu aveau loc furtuni, presiuni, scandaluri. Nici un bar pe drum în care să intru. De taxi mi-era frică, dacă mă cac în taxiul omului, mă şi vedeam cu căcatul ieşind din pantalonii scurţi şi scurgându-mi-se pe picioare. Am încercat să fug, dar m-am răzgândit repede, având senzaţia că nu-mi pot controla sfincterul dacă mă scutur prea tare. Încercam diversiuni mentale, mă uitam critic la oameni, gânduri năstruşnice îmi veneau. De exemplu mă gândeam c-ar trebui să se dea o lege ca oamenii care fac pe ei să aibă dreptul să intre-n prima locuinţă şi să meargă la budă fără ca proprietarul să aibă dreptul să le refuze accesul în casă. Am strâns din dinţi, am desfăcut un pic cureaua şi mi-am continuat calvarul foarte concentrat. În scurt timp am fost tot ud, îmi curgea apa pe cap, pe faţă, mă băteam cu palma în piept să mă încurajez, toţi muşchii mi-erau încordaţi, vorbeam cu voce tare, tot mai aveam de mers încă. Aşa motivat nu cred să mai fi fost în ultimii ani. Ajuns în cele din urmă cu mari emoţii la birou, mi-am permis chiar o aroganţă, văzându-mă totuşi foarte aproape de budă, am schimbat câteva vorbe cu o colegă înainte de-a mă năpusti în baie. Am ieşit transpirat, tremurând, fericit. O oră nu m-am mişcat de pe scaun, atâta mi-a luat să-mi revin psihic şi fizic. De mult n-am mai trăit atât de intens. Jur!


20 de comentarii:

 1. Petroave, eşti bărbat. Asta înseamnă că toaleta ta e întregul Univers. Ce atâtea arfuri? Nu mai sunt străzi dosnice în Clui?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. n-aveam io vreme de pierdut cautand ceva de care nu eram sigur ca exista in zona aia.

   Ștergere
  2. Ţi-o spun din experienţă. Întotdeauna există un colţişor dosnic. Am găsit şi în centrul Vienei, şi în Gara de Nord din Paris, şi în parcarea Carrefour în zi de sărbătoare.
   Şi, dacă nu e dosnic, îl decretezi tu c atare.

   Ștergere
  3. io-s mai puternic mental:))

   Ștergere
 2. io păstrez şi acuma chiloţii albi imaculaţi cu 5 pete de căcat pe care le-am obţinut nu când m-am căcat pe mine, ci când m-am căcat la veceu’ cooperativei. săptămâna trecută. când mă căzneam să n-ating colacu’. deh, io-s mai pudic când vine vorba de a-mi depune şezutu pe lăţeii altora...
  nu mai bea, bă... lapte, be votcă! omoară inamicii binelui din măruntaie!

  RăspundețiȘtergere
 3. porti curea la pantaloni scurti?!?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. si moletiere? :o)))))
   bai da´colega aia cu care ti´ai permis aroganta sa vorbesti o milisecunda te mai baga in seama?? Incearca sa te pui in locu´ei: vine ciudatu´ biroului cu o mecla schimonosita, te´ntreaba ceva neverosimil de fara importanta dupa care dispare instant la wc fara sa astepte raspunsul.intreb si io.

   Ștergere
  2. io-s rasfatatu biroului ma.

   Ștergere
  3. moletiere nu, acuma m-am uitat in dex.

   Ștergere
  4. compasiunea colegilor de birou naste monstri :o))))

   Ștergere
 4. petrofe, da aşa-i că porţi chiloţi la pantaloni scurţi?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. in general da. mi se prea scoala pula fara chiloti.

   Ștergere
  2. deci io nu port. din acelaşi motiv.

   Ștergere
 5. M-am confruntat si eu deseori cu aceasta problema. Stii ce ma enerveaza? De fiecare data cand imi vina sa ma cac pe mine, fac caca moale sau diaree. Niciodata caca tare. Cred ca in general, omului cand ii vine sa se cace pe el are de eliminat caca foarte moale. Ar fi ciudat sa ai senzatia aia ca te caci pe tine, dar sa fi si constipat in acelasi timp. Poate o durere mai tare ca aia de masea.

  RăspundețiȘtergere
 6. băi, petroafe, căcatu ăsta a devenit o pandemie de prostie în căutarea anacolutului absolut.
  degeabriel ăsta a pus pumnu pe ciorbă mai rău ca şopronhauer.

  RăspundețiȘtergere
 7. Răspunsuri
  1. si io cunosc senzatia de spam. si nu-mi place.

   Ștergere