joi, 1 noiembrie 2012

Domnule cont de twitter @Emil_Boc


Stimate cont,

Vă lăudaţi ieri cu bicicletele date-n folosinţă.

Vă rog să mă credeţi că deocamdată nu aveţi nici un motiv de laudă deoarece:

- actualele piste de biciclete sunt extrem de puţine, prost amplasate (exemplul cel mai amuzant: cea din jurul bisericii ce se construieste în Piaţa Cipariu - absolut inutilă) şi prost trasate, majoritatea nemaifiind vizibile în momentul de faţă

- prin punerea în circulaţie a câtorva sute de biciclete nu faceţi decât sa umpleţi trotuarele cu biciclişti, majoritatea începători în deplasarea pe două roţi într-un oraş aglomerat, care îi vor face pe oameni să urască şi mai mult bicicliştii, de parcă nu-i urau destul

- cei care nu vor năuci pietonii de pe trotuare aşteptând cu nesimţire maximă ca aceştia să se ferească din faţa lor şi neavând minime cunoştinţe de legislaţie rutieră, vor intra automat în traficul oribil din Cluj spre exasperarea şoferilor, pe bună dreptate uneori

- cei 59 de kilometri de piste se referă  şi la cele care vor fi amplase între Cluj şi Floreşti şi între Cluj şi Apahida pe ambele sensuri de drum, nu? adică unele aproape inutile (cca 37 km în afara oraşului probabil), ne interesează pistele din Cluj pe majoritatea dintre noi!

Nu puneţi carul înaintea boilor!

Să vă văd eu pe dumneavoastră pedalând bine!

Petrov!

P.S.: Turmele alea cretine de biciclişti care pedalează lunar pe diverse trasee, nu fac educaţie rutieră nimănui, fac doar enervare rutieră,  aşa că n-ar fi rău să organizaţi şi ceva evenimente cu componentă de educaţie rutieră pentru participanţii la trafic, fie ei biciclişti, şoferi sau pietoni.


12 comentarii:

 1. Nu te lua de Boc ca ma cac pe bicicleta ta.

  RăspundețiȘtergere
 2. http://www.youtube.com/watch?v=BBDdtPg94ew&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 3. aberatii electorale
  "...pe baza unui card emis la cerere care permite ridicare din statie a unei biciclete si depozitarea in punctul de sosire. Vom avea 6.000 de carduri."
  "vom pune la dispozitia cetatenilor 540 de biciclete (vor veni dupa finalizarea tuturor statiilor)."

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu vad nici o problema cu citatele alea.

   Ștergere
  2. Aberaţia asta funcţionează perfect în Barcelona.

   Ștergere
 4. dadada, alt pedelist gospodar din bv a inventat, pe lângă sensul giratoriu dublu ceva megagenial: pistele de biciclete pentru oligofreni. sunt nişte dîre trase cu feşteleul pe trotuare, care oricum sunt pline de maşini parcate.
  am o antenă de ladă de vreo 2 m pe care o folosesc destul de des ca să o introduc printre spiţele celor care vor să mă dau la o parte din calea lor sau să le fut live una peste crengi. adică, pula mea, ţi-o fi dat mă-ta bicigletă, da ia mergi tu cu ea pe şosea, să vedem dacă se dă tiru din calea ta când faci tu opturi din cur!

  apropo, pigiclistule, po să-ţi bagi pula-n el echipament de protecţie. când o să te buşesc io la 35 de km/h, o să-ţi samăn toţi cei 32 de dinţi (dacă-i mai ai pe toţi) printre cele 21 de pinioane şi cele 3 foi.

  morţii mamii voastre de împuţiţi, cu morţii mamii primarilor voştri împuţiţi şi nesimţiţi!

  RăspundețiȘtergere
 5. Detinem informatii ca mama lui Cimpoaca se spala neobisnuit de rar la pizda.

  Un grup din Cluj.

  RăspundețiȘtergere
 6. din surse demne de încredere am primit ştirea de ultimă oră că grupul din cluj este mama mea.
  iartă-mă, mamă...

  RăspundețiȘtergere