vineri, 7 decembrie 2012

Sondaj cu sprânceanăÎn zona în care muncesc văd adesea o mămică c-un băieţel de mână. Îl duce şi-l aduce de la şcoală. Uneori îl văd şi cu colegi. Pare vesel. Ce-i interesant la acest băieţel e că are monosprânceană. Oribilitatea aia de linie păroasă pe care-o poartă Pleşu deasupra ochilor, o purta Frida Kahlo şi mulţi alţii pe care-i compătimesc. Copilul ăsta arată ca un monstruleţ săracul, oarecum simpatic deocamdată. Mă gândesc cu milă totuşi ce glume fac colegii pe seama lui, ce porecle trebuie să aibă. Stufosu? Schnauzeru? Lupiţu? Flocosu? Gillette? Cobra? Bănuiesc că nici părinţilor lui nu le e uşor.

Ce-aţi face dacă aţi avea un copilaş cu problema asta? L-aţi pensa sau nu?


13 comentarii:

 1. sunt operatii de extragere definitiva a firelor de par din zona respectiva ... eu cred ca asta as face :)

  RăspundețiȘtergere
 2. da, numa ca tu ai cont de twitter protejat. e ca si cum n-ai avea discernamant.

  RăspundețiȘtergere
 3. pensa, definitiv daca se poate, clar

  RăspundețiȘtergere
 4. mi se pare firesc ca parintii sa faca ceva, mai ales ca se poate rezolva foarte simplu. copilul risca altfel sa ramana cu traume psihice, daca este ironizat la scoala

  RăspundețiȘtergere
 5. pe blogul meu puteti raspunde la intrebarea: Credeti ca acest copil este varcolac? 83% au raspuns DA. Tu ce raspunzi?

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu i-aș tatua sprâncenele că și așa e la modă.
  Ca să fiu serios, deoarece doar așa o pot da în ridicol, neapărat trebuie pensat sau mai bună ar fi varianta expusă de Gargaz.

  PS: Uite cum ar arăta la adolescență: http://ed.wikia.com/wiki/File:Ed.1.png

  RăspundețiȘtergere
 7. Se pot face operatii cu laser pentru indepartarea parului. As face asta mai ales pentru ca nu e un efort mare si l-as scapa pe micut de frustrarile aferente ce-l pot cicatriza pe viata.

  RăspundețiȘtergere
 8. I-aş spune, dragul mamei copilaş n-ai noroc de-un tată laş...că eu ca mamă e posibil să tratez problema lipsit de discernământ...iar de l-aş pensa ar trbui să mă mut din oraş, ironiile ar creşte cu fiecare păr smuls...

  RăspundețiȘtergere
 9. asa ?
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=492666510376&set=a.474853625376.381793.212641675376&type=1&theater

  RăspundețiȘtergere
 10. nu chiar asa, mai degraba ca alex velea.

  RăspundețiȘtergere