vineri, 31 august 2012

Lisa?Îmi explică şi mie cineva ce pula mea ar trebui să-mi placă la Lisa Gerrard? Pentru că în afară de mormăitul ăla groaznic de rit bizantin nu disting nimic.
joi, 30 august 2012

Răscruci


Se iveşte câte o perioadă în viaţă, când toate îşi încetinesc într-un chip izbitor cursul, de parcă ar şovăi să meargă mai departe sau ar vrea să-şi schimbe direcţia. Într-o asemenea perioadă nenorocirea se poate mai lesne abate asupra cuiva.

(Robert Musil - Grigia)


miercuri, 29 august 2012

Verigheta vegetală


Vin de la piaţă. Incredibil câtă respectabilitate îţi conferă o pungă transparentă plină de legume! Domnişoarele nici nu se mai uitau la mine pe stradă, parcă eram invizibil. Dacă aş fi intrat într-o bancă, aş fi scos un pistol dintre morcovi şi l-aş fi îndreptat către casieriţă, probabil mi-ar fi vârât surâzătoare o legătură de pătrunjel verde pe ţeavă.


vineri, 17 august 2012

Nu mai mi-e frică de Bau-Bau!


Singurul lucru bun la criza asta politică prelungită a fost pentru mine faptul că am reuşit în sfârşit să trec peste urâţenia abominabilă a Alinei Mungiu-Pippidi şi sa-i citesc articolele. Le prefer pe alea fără poză totuşi.


marți, 14 august 2012

Marş în pula mea!Să fie clar în pula mea, câinii ăştia pug sau mops sau cum pula mea le mai zice sunt foarte urâţi! Arată ca nişte avortoni cu ochii în lacrimi! Nu vă mai minţiţi oameni buni şi, mai mult, dacă tot vă luaţi pe bani mulţi asemenea hidoşenii nu ni le mai serviţi pe reţelele de socializare. Nu vrea nimeni să-ţi vadă căţelul cu sindromul lui Down al câinilor!


vineri, 10 august 2012

UtrenieAm ieşit din birou şi am mers la oficiu să-mi spăl cana cu Moş Crăciun. De lene, am omis să arunc toată apa din ea. Astfel că am început să arunc din mers în dreapta şi-n stânga cu apă pe pereţii albi. M-am simţit ca un preot care oficiază slujba plictiselii şi a scârbei de muncă.


miercuri, 8 august 2012

RepoziţionarePentru a doua oară, ieri în plină zi în centrul oraşului, mi-a venit să îmi bag pula în toată lumea şi să mă întind câteva minute pe spate pe trotuar, să privesc cerul şi să nu mă mai gândesc la nimic.


marți, 7 august 2012

Din pitorescul deplasării cu bicicleta prin oraşEra sa intre o maşină în mine, e drept că nici io n-am semnalizat corespunzător.

Eu: Unde pula mea te bagi mă?

El: Dacă n-ai semnalizat…

Eu: Semnalizez în mă-ta!


luni, 6 august 2012

Ce vă mai place să vorbiţi la copertă, boilor!Omul vorbeşte la mobil, o conversaţie foarte serioasă pare a se derula, în timp ce sub bărbie, atârnând de telefon, i se bălăngăne caraghios o chestie ce seamănă foarte bine cu o copertă de agendă. Imaginea asta o văd tot mai des prin oraş. Dacă progresăm în ritmul ăsta, o să vă atârne coperte de atlas geografic sub bărbie. Sau o să vă trebuiască adevărate harnaşamente să puteţi telefona. Asta vreţi în pula mea?


vineri, 3 august 2012

Cum scăpăm de mahmureală?1. Fute! Dacă n-ai ce sau nu-ţi permit condiţiile, fă-ţi laba, chiar de două ori, o să te umpli de endorfine şi poţi gândi lucid o vreme, câştigi timp preţios. La femei nu ştiu dacă merge asta cu masturbarea.

2. Bea lichide! În special apă sau ceai, eu recomand ceaiul de gălbenele sau de mentă. Până la urmă nici sucul nu-i aşa de rău. Nu bea cafea, e ca şi cum i-ai mai da un şut în gură ficatului căzut deja la podea. Deshidratarea dă dureri de cap.

3. Mănâncă! Chiar dacă nu-ţi vine, e bine să bagi ceva în tine. Murăturile îs foarte bune, de exemplu. Eu am reţeta mea pe care mi-o mai fac când nu-s prea distrus: un bol de lapte rece cu cereale integrale, zeamă de lămâie, scorţişoară, miere şi banane. Asta înlocuieşte mineralele pierdute plus că te ajută să te caci bine.

4. Cacă-te! Mirosul ăla de distilerie al căcatului arată c-ai mai dat afară din alcoolul rămas pe ţeavă.

5. Bagă nişte hepatoprotectoare înainte de beţie (Liv 52, Esentiale), e o metodă care chiar merge. N-o să fii aşa distrus a doua zi.

6. Fă un duş! Apa rece te dezmeticeşte destul de bine.

7. După ce-ai făcut câte ceva din cele de mai sus, culcă-te dacă ai posibilitatea. Somnul te reface cel mai bine.
joi, 2 august 2012

Dialectică


Ea: Câteodată mă gândesc că eşti prea bun pentru mine!
El: Nu există aşa ceva!