miercuri, 16 ianuarie 2013

Animalele


Cred că oamenii sunt din ce în ce mai demenţi. Din ce în ce mai deraiaţi, dereglaţi, defazaţi, destabilizaţi la cap. Cred sincer că o poveste SF e pe cale să devină realitate, că, în ritmul ăsta, oamenii urmează să fie conduşi de animale.

Parcă o văd pe Brigitte Bardot, acum o adevărată zoofilă, violată năprasnic în gură, cur şi coc de elefanţii ciclam de Groenlanda pe care-i apără ea atât. O şi văd cu lacrimi de sânge, privindu-şi îngrozită rectul dimpreună cu intestinele împrăştiate prin pădurea tropicală după asaltul lui Dumbo pe care, nu demult, îl salvase de la ceva. Îi văd pe toţi înfocaţii apărători ai animalelor din zilele noastre călcaţi în picioare de cai bolnavi de SIDA. Mai văd cum ălora 3 vulpi aurii pe cale de dispariţie li se pune pata şi s-apucă să scalpeze 15 sate de pigmei. Ultima balenă cu 3 picioare de pe planetă o să facă revoluţie şi-o să mănânce milioanele de turişti care-or să stea cu pula la soare pe nu’ş ce ţărmuri. Mistreţii şi căprioarele se vor împerechea în curând şi-or să fete un geimi olivăr care-o să scoată o carte cu 1000 de reţete cu oameni. Pe care toate animalele din junglă, stepă şi taiga le vor putea prepara în 15 minute. Şi, desigur, toţi câinii pe care azi toţi sensibilii îi căinează (ca să zic aşa) îşi vor muta cartierul general în Obor, Bucureşti, România, de unde vor ataca tot ce mişcă – de la pisică la mână care le-a dat de mâncare, se vor instala în casele noastre şi ne vor trimite în adăposturi la marginile oraşelor. Văd cu ochii minţii cum protectorii animalelor din zilele noastre numărate vor sta în 4 labe încercând să cerşească cu mângâieri între urechi pisicuţelor turbate iertarea. Degeaba. Pentru că animalele-s animale, sau, cum li se mai zice – dobitoace.

Aşa că lăsaţi-ne în pula mea cu protestele voastre antivânătoreşti, cu câinii voştri comunitari, cu caii nu ştiu de care, faceţi poze animalelor pe cale de dispariţie dacă vreţi să trăiască în continuare în sufletul vostru. Lăsaţi-ne cu exagerările astea. Io prefer aşa cum e acum decât să ajungem la „2 picioruşe”.

14 comentarii:

 1. io prefer la 2 labe, da măcar să am pulă.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca nu ti-o papa ratele salbatice protejate.

   Ștergere
  2. muie la raţe încă n-am dat. da cine ştie, dacă ne obligă?...

   Ștergere
 2. ooof taci ca m´ai excitat...parca vad o milfa in cusca asteptind s´o adopte un dog german.

  RăspundețiȘtergere
 3. trupul poa sa mi=l ia, da sufletul ba

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nuuu. percep universu´paralel la fel de pornografic; cu o mica scapare: am uitat sa pun bull in fata la dog.

   Ștergere
 4. http://www.seductierapida.ro/ceindicii.html

  RăspundețiȘtergere
 5. Băă, eşti greşit. Ia gândeşte-te ce mişto ar fi un parlament bicameral cu 500 câini, care la cantină să roadă câte un ciolan de politician sau de jurnalist.
  Cât poate fura şi un câine?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. unde-ai mai vazut tu caini care mai rod oase, ma? astia deja mananca mancare speciala semiumeda.

   Ștergere
 6. Ce animale si oamenii astia !...

  RăspundețiȘtergere
 7. Bai animalule, vezi cum vorbesti!

  RăspundețiȘtergere
 8. Ce oameni si animalele astea !

  RăspundețiȘtergere