vineri, 25 ianuarie 2013

Cunts are still running the world


Cele mai nașpa lucruri la funcționari sunt femeile. Ele au propriile regulamente și metodologii, pe lângă regulamentele și metodologiile instituției aparținătoare. 

De exemplu, dacă instituția zice ca e program între 12 și 14, ele vin cu supraregulamentul care zice că da, așa e, dar nu și de 1 martie, 8 martie, mardi gras, prima zi de ciclu sau vinerea de dinaintea sâmbetei morților. Atunci nu-i program cu publicul, eventual șefii pot intra în birou, dar măcar c-o floare, dragă, sau să le felicite.

Dacă instituția prevede în metodologia de eliberare documente șpaga, și prevede, atunci femeile clerce vin cu suprametodologia care prevede că da, se aplică, dar miercurea și vinerea să nu fie de dulce, fără flori că ce faci cu ele, și, dacă te nimerești mai spre sfârșitul programului, fără cafea că 135 de pachete de Jacobs n-au nici marcheturile pe raft.

E posibil ca instituția să pretindă cunoștințe PC de la angajați. Doamnele funcționărese vor fi de acord, adică da, avem, cum să nu, dar se aplică numai la messanger sau free cell, pentru băgat și scos din priza, restartat sau chiar redactat există bărbații.

La fel și pentru termenele prevăzute de lege pentru răspunsuri sau adrese oficiale. Termenul zice 30 de zile. Stimabilele vor respecta, da, dar a 30 zi până la 3 jumate când s-a terminat deja programul cu publicul.

În fine, dacă fișa postului prevede o atitudine amabilă față de clienți, atunci firește că da, dar în sensul că să fie mulțumiți că nu-i înjurăm pe porcii dracu, dă-mi fată un ibalgin că mi-a venit.

Mă gândesc deci că, probabil, toate tantiile astea dau examen pe post din Ilf și Petrov plus Simone de Beauvoir, de unde măiestria lor în a combina birocrația cu feminismul.

8 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Îţi dau un buchet de puli în gură. Marş la morgă, castravete castrat!

   Ștergere
 2. soră milfă, asta e nimic.
  la cooperativa mea e una, săraca... da cu pile, că i-a murit tacsu... care e şefa, atenţie: compartimentului de control managerial, din care face numai ea parte şi are un birou de 3 ori mai mare decât al directorului meu.
  ai înţăles?
  deci o proastă bigotă care consideră că satana e peste tot prin tv şi internet şi care n-a vândut în viaţa ei o gogoaşă, chipurile mă controlează pă mine, care am ceva management în fişa postului. plus directorii.
  asta n-ar fi nimic. se crede utilă. la 24-25 de ani şi probabil citind încă ultimele 3 pagini din fram ursul polar se încreţeşte peste tot.

  există ceva mai cumplit decât auditarea proştilor de persoane mai proaste ca ele?

  DA!

  aşa că ai să ne futem.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. tot controlu ala managerial intern e o superlaba desfasurata exclusiv in hartii.

   Ștergere
 3. Peculiar article, totally what I needed.
  Here is my blog :: Medical fetish

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu mai scrii? ca scrii bine, sincer mai intru la voi si de defularile frustratului degraba injuratoriu petrov m-am saturat..

  RăspundețiȘtergere