luni, 9 decembrie 2013

Na. Literatură


Era extaziată de pregătirile pentru sinucidere. Și extrem de fericită de nivelul de tristețe la care ajunsese. Totu-i părea superb de deprimant. Mai devreme plânsese la Fram ursul polar pe care-l furase de pe net. Și mâncase înghețată ca-n filmele americane. Apoi, intenționat, a ieșit să-și cheltuie ultimii cash din această viață pe un cerșetor. I-a dat tot ce găsise în pușculița Hello Kitty în care băga ocazional câte 50 de bani pentru vremuri fără țigări și card expirat. Ăla i-a zis în față săru mâna și ceva cu pizdă pe la spate. S-a-ntors acasă și s-a felicitat pentru lenea de a nu-și fi făcut cumpărături de 2 luni. Scoase cartela din telefon și-o aruncă în budă cu toate cele 350 de contacte din care știa maxim 50. Și din alea 50 îi plăcea de 15 și nu iubea decât vreo 2. Pe restu le memorase din obligație, că-i dăduseră bip să le memoreze. Avea de gând să fumeze ultimu pachet de țigări, că asta-i era ultima dorință, ca-n filmele americane, numa nu o țigară, ea ca românu haplea un pachet. Plus că nu era ce fuma ea de obicei, era căpătat și-i cam venea să vomite de la ele, că practic nici îndeplinirea ultimei dorințe n-avea cum să fie perfectă că așa era ea ghinionistă. Și normal că i se făcu foame și-ncepu să-și mănânce unghiile și se căută frenetic prin toate buzunarele de la toate hainele - și alea de nu le mai purtase de ani și voia să le dea de pomană dacă n-ar fi fost zgârcită, și prin toate gențile. Și găsi 10 lei, un stick cu câteva episoade din Game of Thrones pe care le furase de pe net, o țigară ruptă da măcar de care fuma de obicei, niște chei mici de la cutia poștală de acu 2 joburi, un timbru rupt de la ceva băutură (sau țigări?). Și cardu de la Sensi Blu, mă rog, chestii care avuseseră un rost la un moment dat sau nu le putuse arunca direct pe stradă și uitase să le pună la coș. Cu 10 lei ieși să-și ia ouă, că erau mai multe și mai mici și putea să mănânce de mai multe ori. Trecu pe lângă cerșetor și se aplecă să-i mai pună un ban chipurile, da-i luă 50 de bani înapoi că i-a fost frică să nu vină după ea dacă se prindea și dupa 10 metri a zis și ea ceva de pula ca să se răzbune. Și de la magazin ceru telefonu vânzătoarei pe care-o cunoștea cât de cât, cu toată jena, și sună la 1 din ăia 2 de-i iubea. Și smiorcăi un adevăr cu care de obicei scapi fără morală multă, sunt nebună știi cum sunt, și așa-și recăpătă cam tot ce pierduse în maxim juma de oră. A venit omu cu mâncare și toate cele și prezervative chiar. 
Și jocu ăsta îi plăcea cel mai mult, sinuciderea viteză. Viteza cu care 1 din 2 punea mereu botu la căcatu ăsta.

9 comentarii:

 1. ceva cu pizda (proasta). n-am nevoie de 50 de bani.

  RăspundețiȘtergere
 2. 'Neata si tie Milf. N'a inteles Marci ce trebuie. Copilul nu e al meu. Doar ca am avut un an glorios in care altii au facut foarte multi copii si na, stii cum e, pe'ai tai mai poti sa'i omori, cu ai altora e problema... tu ce mai faci? Ce poveste draguta. Oare barbatii de ce nu se sinucid mai des?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Neata tu iu tu. Esti amabila. Barbatii nu se sinucid mai des pt ca ei oricum is mai rari, ca ie 3 femei pe cap de barbat. cred.

   Ștergere
 3. Hauzi Milf... asta e creație personală ori ai tras cu copipeist?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. va rog, e creatie proprie. zic ca merita cel putin un premiu. tinere condeie.

   Ștergere
 4. Sincer mie chiar mi s-a părut a fi literatura cu șanse de a deveni maculatură.

  RăspundețiȘtergere